feb 082014
 

Vanavond verwelkomen we als gasten Guido Jonkers en Aat de Kwant.

Radio Actief is een programma van Hermie Saeijs en Arend Zeevat op Frontier Radio. In dit programma willen zij mensen en organisaties voor het voetlicht brengen, die op een bijzondere manier actief bijdragen aan bewustwording.

De uitzending van 07-02-2014 is hieronder na te beluisteren.

De volgende link geeft infomatie over de auto op luchtdruk:

http://www.offgridquest.com/mobility/air-powered-cars-are-here

Programmering 7 februari 2014

Guido Jonkers draait al een tijd mee in het alternatieve mediacircus. Op zijn website geeft hij de volgende beschrijving van zichzelf.

Guido Jonkers (1956) – Uitgever WantToKnow.nl Na een studie marketing op de HEAO in Amsterdam, 3 jaar werkzaam voor de grootste tijdschriftenuitgever van Nederland, de VNU. Daarna -vanaf 1982- werkzaam in sales promotion en in 1989 zelfstandig in dit marketingvakgebied, onder de naam P&P. (Premium & Promotion Partners bv). Vanaf 2000 werd duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel van het bedrijf voor klanten als Triodosbank, ASN, Greenchoice e.d. Daarnaast vanaf 2001 ook actief als bestuurslid publiciteit en uitgeverijzaken van Stichting De Vrije Mare, die het werk van Marieke de Vrij, spiritueel raadsvrouwe, ondersteunt. Sinds 2008 actief als ZZP’er op het brede gebied van duurzaamheid en heeft tevens een eigen uitgeverij opgericht, waarvan WantToKnow.nl één van de eerste activiteiten is. Tevens redacteur op www.WantToKnow.nl/.be

Aat de Kwant loopt ook al langere tijd mee in het altenatieve mediaveld. Hij is journalist, schrijver en recensent. Daarnaast is Aat programmamaker geweest bij Indigo Soulstation, een radiostation dat de springplank was voor vele andere daaruit voortkomende radiostations op het internet. Aat heeft met name gepubliceerd over onderwerpen aangaande zingeving en spiritualiteit.

Met deze twee verschillende karakters belooft het weer een luisterrijke avond te worden.

 

Radio Actief

31 januari 2014

22.00 – 24.00 uur