feb 062014
 

Deze week bij Op het scherpst van de Gulden snede: een verkorte uitzending.

I.V.M. een griep heeft onze gast m.b.t. het Lucide dromen voor vanavond helaas afgezegd. wij wensen hem van harte beterschap! Vanwege deze plotselinge wending hebben we helaas geen alternatieve gasten cq onderwerpen paraat.

Charly Lownoise
We hebben wel nog niet eerder uitgezonden materiaal zoals een interview met Ramon Roelofs (ook wel bekend als de razend populaire DJ Charly Lownoise) over zijn ervaringen met het Zen Boedhisme. http://zennl.wordpress.com/2011/02/18/op-tv-hardcore-dj-charly-lownoise-werd-zenleraar/
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”


Vrije energie
Naast het interview met Ramon, hebben we ook een interview met de heren Frank Colaris en Jeroen Arents over vrije energie, de filosofie, toepassingen en ontdekkingen. Zo wordt onder andere de “ster-spoel” besproken en nemen we een kijkje in de toekomst.

Verder
- Aankondiging verschoven uitzending over Lucide Dromen
- Frontier agenda
Tot vanavond 21u.