feb 132014
 

De gasten in deze uitzending zijn: Peter Polder en Désirée Röver

Radio Actief is een programma van Hermie Saeijs en Arend Zeevat op Frontier Radio. In dit programma willen zij mensen en organisaties voor het voetlicht brengen, die op een bijzondere manier actief bijdragen aan bewustwording.

Hieronder is de uitzending van Radio Actief van 14 februari na te beluisteren:

 

 Programmering Radio Actief 14 februari 2014

Peter Polder is researcher en activist rond natuur, milieu maar vooral energie thema’s. Betrokken bij onder andere Transition Towns en Peakoil Nederland maar ook als freelance campaigner in te huren. Ruime ervaring met fondsenwerving, social media, PR, en het vanuit het niets opzetten van campagnes. Als researcher veel kennis in huis over olie, aardgas en steenkool.
Eigenaar van Voorbij de Olie Consultancy.

Specialismen: Research rond olie, aardgas en steenkool, de olieindustrie. Campagnes, social media, fondsenwerving..

 

Onze tweede gast zal Désirée Röver zijn. Zij heeft zich al jaren als medisch onderzoeksjournaliste ingezet voor de bewustwording van de gevaren van Big Pharma. Ze heeft een heldere, maar vooral kritsiche visie op de ‘geneesknudde’ en de belangen daarachter. In 2009 kwam haar boek Baarmoederhalskanker HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’ uit.  Op Argusoog Radio had zij haar eigen programma ‘Gezond en Wel’. Tevens heeft zij daar meegewerkt aan diverse meerdere uren beslaande themaprogramma’s.

 

Radio Actief

14 februari 2014

22.00 – 24.00 uur