feb 112014
 
DR-ILIJA-LAKICEVIC-950x500

Steeds meer gaan we ondervinden dat straling slecht voor onze gezondheid is. Duizenden artikelen en video’s zijn over er dit onderwerp te vinden.

Uitvinder, en gepensioneerde professor, Dr. Ilija Lakicevic heeft een hulpmiddel tegen electrosstress ontwikkeld, de zogenaamde QS101 stikker. Door de stikker op uw mobiele telefoon te plakken beschermt u uzelf tegen straling.

De visie van Ilija Lakicevic wat betreft nulpuntenergie is bijzonder interessant. Toen Ilija merkte dat de onderzoeken vooral diende om de “broodheren” te plezieren, is hij gestopt met dit “dienstverband”. Hij ontdekte dat de mens gemanipuleerd en de ware “energie” onthouden werd.

Extra info, zie site Frank Bonte: http://nulpuntenergie.net/index.php/

Tijdens zijn presentatie tijdens de GlobalBEM conferentie in 2012 ging Ilija Lakicevic in op de achtergronden van Nikola Tesla: “The secret of Tesla’s style of scientific thinking and discovery ”

Hieronder kunt u deze presentatie bekijken: