feb 202014
 

Deze week bij Op het scherpst van de Gulden snede:
Een wellicht zeer controversiele uitzending waar we vooral tijdens het 2e uur in zullen gaan op onderwerpen die voor enkelen confronterend kunnen zijn. Het beloofd een zinderende uitzending te worden. Deze uitzending stond al een tijdje gepland en aangezien onze gasten voor deze week hadden afgezegd leek het ons de hoogste tijd om eindelijk de Illuminati eens te gaan bespreken op een wijze die nog niet eerder vertoond is op een alternatief medium in Nederland. Maar dat hoor je pas in het tweede uur.

Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”

of via ons Youtube kanaal:


Breaking News: Voynich Manuscript is deels vertaald!

Het Voynichmanuscript is een mysterieus, geïllustreerd handschrift met een onbegrepen inhoud. Het werd in de 15e eeuw door een onbekende auteur geschreven. Het schrift, geschreven in een onbekende taal, is inmiddels deels vertaald en online gezet door Stephen Bax, Professor in de toegepaste taalkunde aan de universiteit van Bedfordshire.  Website Stephen Bax: http://stephenbax.net
Het manuscript is onderwerp geweest van veel onderzoek door professionele cryptografen en amateurcryptografen, inclusief roemrijke codebrekers uit de Tweede Wereldoorlog. Geen van allen heeft tot dusver ook maar een enkel woord ontcijferd. Al die mislukte pogingen hebben het Voynichmanuscript tot de heilige graal van de cryptografie gemaakt, maar ook het vermoeden versterkt dat het niets anders is dan een opeenvolging van betekenisloze lettertekens, een vermoeden dat dus sinds enkele weken keihard weerlegd is. De vertaling is in het engels en tijdens het eerste uur van de uitzending zullen we hier uitgebreid op in gaan.

De ware Illuminati
In de laatste decennia is er veel gezegd en geschreven over het geheime genootschap van de Beierse Illuminati. Ook bij de Gulden Snede hebben we het hier zijdelings al eens over gehad wanneer we bijvoorbeeld meritocratie en www.rondetafelbeleid.nl bespraken. Vanavond gooien we tijdens het 2e uur alle remmen los en gaan we voor eens voor altijd afrekenen met het heersende beeld van de Illuminati.

Onderzoek
De afgelopen 2 jaar hebben de presentatoren van de Gulden snede zich ontzettend verdiept in de complete filosofie van, niet de Beierse, maar het genootschap van de Pythagoreaanse Illuminati die oorspronkelijk door de grote wiskundige en filosoof Plato was opgericht. Deze orde blijkt in geen enkel opzicht te lijken op het algemeen geldende beeld van de zgn. Illuminati en hun vele aftakkingen , zoals deze bekend zijn onder de complot theoristen.  Dus laat vanavond al je vooroordelen achterwege en stel jezelf open voor een kant van het verhaal dat nog amper de kans heeft gehad om verteld te worden. Een verhaal dat zelfs David Icke en Alex Jones niet durven te vertellen. Je bent gewaarschuwd!

Verder
- Frontier activiteiten
- Agenda
- Muziek

Tot vanavond bij Frontier radio!