feb 212014
 

Iedere vrijdag bij Frontier Radio kunt u luisteren naar het programma: “Gedonder op vrijdag”. Een radioshow met vaste presentatoren: Rob van der Zon, Maup Enthoven, Anthony Migchels en soms wordt het panel aangevuld met andere gasten. De techniek wordt verzorgd door Sel Ozylmaz.

Gasten deze week: Badr Youyou is een bekend lid van de Marokkaanse gemeenschap in Nederland. Hij blogt op BadrYouyou.wordpress.com en heeft 2000 volgers op Facebook, waar hij allerlei onderwerpen bespreekt, varierend van integratie tot Zionisme, van Salafisme tot rentevrije economie.

Programma van vrijdag, 21-februari 2014:

- Opening door Rob van der Zon
- Economisch nieuws, door Anthony
- Live interview met Badr Youyou, door Anthony
- Pauze
- vervolg live interview met Badr Youyou
- Boycot v/d maand
- Agenda + boekbespreking Frontier door Maup
- Beëindiging programma

Badr Youyou, facebook: BadrYouyou

Badr Youyou, Blogg: BadrYouyou.wordpress.com

Meer info & het volledige programma & hoe te beluisteren & het archief van Frontier Radio is terug te vinden op de website van Frontier Radio.