jul 132011
 

Na een korte pauze van 9 maanden is Frontier Radio vanaf 1 september 2011 weer terug! 

Marcel Messing zal zeker komend seizoen weer te horen zijn.

In de nieuwe reeks uitzendingen zullen er weer veel tot de verbeelding sprekende onderwerpen de revue passeren. Wekelijks zijn er weer interviews met diverse interessante gasten. Daarnaast wordt er verder ingegaan op de artikelen die gepubliceerd zijn in Frontier Magazine en zal er in iedere uitzending een lezing worden uitgezonden van sprekers die ooit aan de Frontier Symposia en Nexus Conferences hebben deelgenomen.
Een greep:  Patrick Geryl over de Orion Porfetie, Gerrit Gerwig over UFO’s en het Disclosure project,  Klaas van Urk over de zoektocht naar de Heilige Graal, Paul Liekens over de kracht van Piramides,  Bas Steman over reincarnatie, Marcel Messing over Yes! We Can!, Dr Hans Molenburg over de Crisis in de Geneeskunde en nog veel meer.

Jeroen Kumeling in gesprek met Nassim Haramein

 

Verder wordt er uitgebreid aandacht besteed aan nieuwe boeken, gezondheidsproducten, lezingen en symposia en kunnen de luisteraars tijdens de live-uitzendingen vragen stellen aan de gast(en) via de chats van Connect It Radio en Argusoog Radio.

 

De presentatie is,  zoals van ouds, in handen van Jeroen Kumeling.