feb 272014
 

Deze week bij Op het scherpst van de Gulden snede:
De uitzending van vorige week, met name het 2e uur, heeft geleid tot vele reacties van onze luisteraars. Zo waren er veel vragen maar ook verassend positieve reacties. Onze luisteraars bleken zeer geïnteresseerd te zijn in de andere kant van het verhaal mbt de Illuminati. Ook uit de vele nabeluisteringen en de feedback die we via de mail hebben gehad is gebleken dat dit alles een “Hot topic” is. Aangezien we vorige week nog maar een tipje van de sluier hebben gelicht, leek het ons niet meer dan logisch om er tijdens de uitzending van deze week nog dieper op in te gaan. We hebben enkele zeer boeiende vragen mogen ontvangen van onze luisteraars waaruit we konden opmaken dat men tijdens de uitzending met een open mind hebben geluisterd wat ons dus heeft doen besluiten om aan dit controversiele onderwerp  een gehele uitzending te gaan wijden.

Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”

of via ons Youtube kanaal:

De Pythagoreaanse Illuminati
De afgelopen 2 jaar hebben de presentatoren van de Gulden snede zich ontzettend verdiept in de complete filosofie van, niet de Beierse, maar het genootschap van de Pythagoreaanse Illuminati die oorspronkelijk door de grote wiskundige en filosoof Pythagoras was opgericht. Deze orde blijkt in geen enkel opzicht te lijken op het algemeen geldende beeld van de zgn. Illuminati en hun vele aftakkingen , zoals deze bekend zijn onder de complot theoristen. Al sinds het begin der tijden zijn er twee religieuze stromingen geweest, één stroming richt zich op een god in de vorm van een Tiran en de andere stroming richt zich op de verwezenlijking van God in onszelf. De stroming die god als een soort “Baas” van het universum ziet ligt aan de basis van het huidige systeem en diens machthebbers. De stroming die stelt dat ieder van ons de potentie in zich draagt om zelf God te worden ligt o.a. aan de basis van het Hermetisme, maar ook de Gnostische tak van het Christendom, het Sufisme en aspecten van hindoeisme en Boedhisme welke allen samenkomen in het Illuminisme, uitgebreid met een mathematische leer die niets minder vertegenwoordigt dan de verklaring van alles in het complete Universum.

En dat is precies de kennis die de mensheid in staat kan stellen om voorgoed het Meester/Slaaf paradigma achter zich te laten, een nieuwe wereld orde van vrijheid, broederschap, gezonde (speelse) competitie en compassie waarin we verantwoordelijkheid nemen voor onszelf en niet langer buiten onszelf kijken voor een verlosser, of dat nu God is, een Guru, geascendeerde meesters, pleiadiers of arcturians. Nee, wij zijn degenen op wie we wachten.  hoe ironisch is het dan dat uitgerekend die groep mensen die wordt afgeschilderd als de grote “boeven” weleens het grootse deel van de puzzel in handen blijken te hebben en dat ze dat al die tijd al geprobeerd hebben dat met ons te delen. Het is de wereld op z’n kop!

Alle remmen los!
De informatie rondom deze illustere groep is enorm divers en ook op vlakken in strijd met elkaar. Deze week scheiden we het kaf van het koren, de zin van de onzin en gaan we een poging doen om vanuit een logisch kader alle begrippen, termen, omschrijvingen, labels en benamingen te strippen van hun lading en deze onderwerpen te normaliseren zodat we er op een rustige, weloverwogen manier en zo objectief mogelijk kunnen kijken naar datgene wat zich achter de schermen afspeelt.

Tijdens de uitzending zullen we ook links, bronnen en relevante achtergronden delen met de luisteraars. Vragen kunnen ten alle tijde gesteld worden in de chat, welke hier te vinden is: http://www.frontierradio.nl/chat/

Dus laat vanavond nogmaals al je vooroordelen achterwege en stel jezelf open voor een kant van het verhaal dat nog amper de kans heeft gehad om verteld te worden. Een verhaal dat zelfs David Icke en Alex Jones niet durven te vertellen.
Je bent…. wederom…..  gewaarschuwd!

 

Verder
- Frontier activiteiten
- Agenda
- Muziek

Tot vanavond bij Frontier radio!