mrt 062014
 

Deze keer zullen wij Arjan Bos van o.a. www.earth-matters.nl/ en Rob Greuter van de website  www.heelbewust.com/ als gasten in onze uitzending verwelkomen.

Radio Actief is een programma van Hermie Saeijs en Arend Zeevat op Frontier Radio. Het wordt  tevens uitgezonden via Finding Voices Radio van Jeroen Ghuijs, die de techniek verzorgt. In dit programma willen zij mensen en organisaties voor het voetlicht brengen, die op een bijzondere manier actief bijdragen aan bewustwording.

De uitzending van 7 maart 2014 is hieronder na te beluisteren.


of via ons Youtube kanaal:

 

Arjan Bos loopt al een tijd mee in de wereld van de nieuwe media. Hij is een zeer actieve duizendpoot, die zich met verschillende zaken bezighoudt. Naast het brengen van MSM-aanvullend achtergrondnieuws, is hij actief op het gebied van bewustwording ten aanzien van gezondheid en verkoopt in zijn webwinkel vele gezondheid bevorderende producten. Dit mag hij ‘officieel’ niet zo benoemen, want hij heeft al het nodige te stellen gehad met de Europese claimwetgeving. Hierdoor heeft hij een tijd geleden zijn gehele website offline moeten halen en opnieuw in moeten richten.  Ook houdt Arjan zich bezig met het organiseren van evenementen en lezingen. Hij beheert de websites www.earth-matters.nl/ en www.orongo.nl.

Rob Greuter is eveneens in de internethoek van de complementaire gezondheidsproducten te vinden, met zijn website www.heelbewust.com/. Ook Rob is al in aanvaring gekomen met de Europese claimwetgeving van Big Pharma. Hij is een bevlogen idealist, die zich inzet voor hetgeen hij als de goede zaak beschouwd. Daartoe valt dus gezondheid te rekenen, maar ook een opener en transparanter politiek. In dat kader is hij sinds haar ontstaan in 2008 bestuurslid van de Partij voor Mens en Spirit. Over zichzelf schrijft hij:

“Half Brabander, half Gelders, heel mens. Zakenman, lezer, schrijver, prater, inspirator, gevoelsmens maar vooral ook luisteraar. Analytisch, leergierig, zuiver en betrouwbaar tot op het bot, loyaal, groot gevoel voor verantwoordelijkheid, sterk maatschappelijk betrokken, creatief, veerkrachtig, bewustmaker. Een greep uit wat kenmerkend is voor mijn voelen, denken en handelen. Ik beschouw mijzelf niet als ondernemer maar als bovengever.”

Luister dus a.s. vrijdagavond mee naar het zeer boeiende geprek dat er met deze twee gasten zal ontstaan.

 

Radio Actief

7 maart 2014

22.00 – 24.00 uur