mrt 132014
 

Deze week bij ‘De Gulden Snede’: Van Trilling tot Harmonie, versie 2.0

Frontier Symposium 2013

Tijdens het Frontier Symposium gaven Peter en Robert, uw presentatoren van de Gulden Snede, een presentatie over de onderliggende wiskundige patronen van de werkelijkheid. Tijdens deze presentatie werden vele zaken in een compleet nieuw daglicht gesteld.  Talloze verbanden, aanwijzingen en overeenkomsten tussen schijnbaar ongerelateerde zaken werden gedeeld met het publiek welke daar overwegend zeer enthousiast op reageerde. Sinds deze bewuste presentatie is de hoeveelheid kennis over dit onderwerp alleen maar toe genomen en we vonden het dan ook tijd voor een uitgebreide update omtrent deze kennis. De uitzending van vanavond staat geheel in het teken van deze ontwikkelingen. Zo gaan we (nieuwe) verbanden aantonen tussen de menselijke tijd meting en het menselijk lichaam, waarmee we aan zullen tonen dat de seconde niet zo zeer een uitvinding is maar een ontdekking van een wiskundig principe.
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”

of via ons Youtube kanaal:Formistische wiskunde vs. ontologische wiskunde

Euler's formula

De overgrote meerderheid van de moderne wetenschap ziet wiskunde als een “uitvinding” van de mens, een soort ad-hoc hypothese waarmee men werkbare wetenschappelijke modellen kan genereren, niets is echter minder waar. Wiskunde is wat men noemt: “Ontologisch” wat ongeveer betekent dat iets onslosmakelijk verbonden is aan het totale bestaan. Sterker nog, wiskunde IS het bestaan. Tijdens deze uitzending zullen we vele voorbeelden aandragen welke deze stelling ondersteunen, daarnaast zullen we dmv logische deductie aantonen dat er zaken zij die niet “bewezen” kunnen worden aan de hand van onze zintuiglijke waarneming maar wel bereikbaar zijn via de kracht van onze rede, onze logica. Tevens biedt wiskunde ons toegang tot de ziel, het hiernamaals, hogere werkelijkheden en de goden. Er is een heilige graal, echter, daar is niets mythisch aan.

De misvatting van Einstein

Iedereen is wel in meer of mindere mate bekend met Albert Einstein. Zijn relativiteitstheorie staat nog steeds aan de basis van de moderne wetenschappelijke interpretatie van ons universum. Wat velen echter niet weten is dat Einstein niet veel langer na het publiceren van zijn relativiteitstheorie, zelf enorm grote vraagtekens zette bij zijn eigen bevindingen. Einstein twijfelde ontzettend aan zijn eigen theorie en kwam zelfs met een compleet nieuwe theorie die tot op de dag van vandaag genegeerd word door zowel de wetenschappelijke wereld als de quasi-metaphysische new age scene, welke beiden graag refereren aan de relativiteits theorie van Einstein om zo hun eigen verhaal geloofwaardiger te maken voor de massa’s die hen volgen. Deze week gaan we die bubbel eens goed doorprikken en zullen we proberen aan te tonen dat Einstein’s relativiteits een behoorlijk belangrijk gereedschap is om de massa te hypnotiseren en heeft als resultaat dat velen van ons geen verantwoordelijkheid nemen voor de staat van onze wereld omdat we tenslotte toch allemaal “ons eigen universum” creëeren! Dat dit een grootse, draconische farce is zullen we ook vanavond aantonen. Zo ook de multiversum theorie, een verschrikkelijk beeld van de werkelijkheid waarin geen plaats is voor vrije wil en niemand verantwoordelijkheid hoeft te nemen voor diens daden, ook deze leugen zullen we onderuit gaan halen.

Verder tijdens deze uitzending

- Onze nieuwe vaste rubriek “The Illuminati Informer”
- Muziek
- Frontier activiteiten
- Actualiteiten blokje