mrt 132014
 

Naar aanleiding van het overlijden van Gert Jan L. en de oorzaak daarvan, gaan wij in deze uitzending in gesprek met Désirée Röver over de gevolgen van de ziekte van Lyme in samenhang met een hierdoor ontstane overgevoeligheid voor electrosmog. Hayo Bol zal ook als gast aanschuiven en vanuit een natuurgeneeskundige benadering iets gaan vertellen over de kwalijke gevolgen van de overmatige electromagnetisiche stralingsbelasting in onze omgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De uitzending van 14 maart 2014 is hieronder na te beluisteren.


of via ons Youtube kanaal:

Radio Actief is een programma van Hermie Saeijs en Arend Zeevat op Frontier Radio. Het wordt  tevens uitgezonden via Finding Voices Radio van Jeroen Ghuijs, die de techniek verzorgt. In dit programma willen zij mensen en organisaties voor het voetlicht brengen, die op een bijzondere manier actief bijdragen aan bewustwording.

  

 

 

 

 

 

 

 

Désirée schreef op haar Facebook de hieronder weergegeven in memoriam.

Gert Jan is niet meer in ons midden.
De vriendelijke, vrij stille man die altijd aanwezig was bij de vergaderingen van het platform van opstandige burgers ‘De Hoogste Tijd’ in het Emma-gebouw in Utrecht, zal dinsdag 18 maart 2014 in Maarn worden gecremeerd.
De afscheidsbijeenkomst vangt daar aan om 14.00 uur

Wat Gert Jan de laatste maanden van zijn leven heeft moeten doormaken, was onmenselijk.  Niet alleen werd zijn systeem in toenemende mate beheerst
door de ziekte van Lyme, deze maakte hem bovendien ten prooi aan vlagen van helse pijnen, veroorzaakt door de lichaamsvijandige elektromagnetische frequenties van de talloze communicatienetwerken die onze leefomgeving tegenwoordig vergiftigen.

Deze pijnklachten, grillig, ondraaglijk en aan de buitenkant niet zichtbaar, werden door de reguliere hulpverleningsinstanties niet begrepen en niet gerespecteerd. Meestal trof hij een muur van onbegrip, afwijzing, of eisen om te voldoen aan voor hem onmogelijke voorwaarden.

De oproep van enige tijd geleden om Gert Jan’s lijden te helpen verlichten, gedaan via persoonlijke internet netwerken en ook via Facebook, is door velen en op allerlei verschillende manieren proactief beantwoord. In deze doorgaans onverschillige maatschappij betekenen deze positieve reacties een hartverwarmend en hoopgevend gebaar.

Veel dank daarvoor!

Moge Gert Jan de rust vinden die hem het laatste jaar steeds minder ten deel viel. Wij wensen de achterblijvende familie en vrienden van Gert Jan veel sterkte toe.

 

Radio Actief

14 maart 2014

22.00 – 24.00 uur