mrt 202014
 

 

Vandaag is officieel de lente begonnen. Toch altijd weer een hoopvol moment in de jaarcyclus van de natuur. Een nieuw begin, dat het zaad in zich draagt van nieuwe groei en bloei. Een moment om innerlijk intens mee te beleven. Ook een mooi moment om naar bijzondere fenomenen te kijken, zoals graancirkels en ongewone lichtfenomenen. Dit gaan we in deze uitzending doen met Bert Janssen en Ed Vos.

Radio Actief is een programma van Hermie Saeijs en Arend Zeevat op Frontier Radio. Het wordt  tevens uitgezonden via Finding Voices Radio van Jeroen Ghuijs, die de techniek verzorgt. In dit programma willen zij mensen en organisaties voor het voetlicht brengen, die op een bijzondere manier actief bijdragen aan bewustwording.

De uitzending van 21 maart 2014 is hieronder na te beluisteren.

of via ons Youtube kanaal:


 

Ed Vos is zo’n 40 jaar als beroepsfotograaf werkzaam en probeert verschijnselen op foto’s vanuit zijn vakkennis op technische wijze te verklaren. Dit lukte altijd uitstekend tot hij met het fenomeen lichtbollen in aanraking kwam. Inmiddels geniet hij internationale bekendheid als lichtbollenfotograaf en geeft in  het binnen- en buitenland lezingen. Tevens is hij eigenaar van een internationale informatie-uitwisselingsgroep. Zijn websites zijn: www.edvos.nl, www.dutchlightorbs.nl. Hij heeft het boek ‘Orbs en andere lichtfenomenen’ uitgebracht.

 

 

Bert Janssen is in de nieuwe mediawereld een bekende naam en hij is een graag geziene gast op symposia, waaronder het Frontier Symposium. Hij geeft regelmatig lezingen over graancirkels en daarmee samenhangende fenomenen. Hij organiseert inpirerende reizen naar mytische krachtplaatsen o.a. in Engeland. Bert  is bekroond auteur, onderzoeker, ontdekkingsreiziger, avonturier en inspirerend spreker-entertainer. Zijn interesse in de kracht van vormen, geometrie en harmonie heeft hem binnengeleid in de mysterieuze wereld van de kwantum fysica, Gotische kathedralen, graancirkels, Inka sjamanisme en oude krachtplaatsen. Hij reist de hele wereld over om deze mysteries te bestuderen, fotograferen en registreren, hetgeen heeft geleid tot de productie van drie documentaires. Daarnaast schreef Bert Janssen vele artikelen en is hij de auteur van verschillende boeken, waaronder ‘The Hypnotic Power of Crop Circles’, het in 2012 verschenen ‘Dagboek van een Tijdreiziger’ en de mind-provoking thriller Sophia’s Ei. Een spannend en fascinerend op gnostische inzichten gebaseerd verhaal. Zijn website is: http://www.bertjanssen.nl/.

We hopen dat jullie met ons mee zullen genieten van een uiterst boeiende uitzending, waar deze twee gasten borg voor zullen staan.

 

Radio Actief

21 maart 2014

22.00 – 24.00 uur