mrt 272014
 

Deze week bij ‘De Gulden Snede’
Steeds meer berichten bereiken onze oren en ogen, berichten van verraad, infiltratie, manipulatie en stemmingmakerij. Zonder namen te noemen weten we allemaal welke figuren er de laatste tijd bij ‘gelapt’ worden of door de mand vallen. De ene na de andere vrijheidstrijder sneuvelt of blijkt een ‘mol’ te zijn en het publiek weet nauwelijks nog wie ze kunnen vertrouwen. Kunnen we het ons nog wel veroorloven om elkaar  te vertrouwen?  Of is dat nu net de mindfuck?
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”

of via ons Youtube kanaal:

Vicieuze Cirkel

Keer op keer blijkt wel dat mensen voor 95% uit eigenbelang zullen handelen, zonder ook maar afgeremd te worden door de mogelijke gevolgen van hun handelen. Is het einde dan nog echt zo zoek? Leven we in Nederland dan in een glazen bubbel, blind voor al het moois op de wereld,  is de meerderheid zo cynisch geworden met z’n allen dat we er niet genoeg meer om geven? Of zijn we simpelweg murw en opgebrand, te moe om er nog wat over te zeggen, laat staan er wat aan te doen? Uitgebluste mensen in een brandende samenleving? Van buren die de Raad van de Kinderbescherming inschakelen omdat ze je niet mogen tot klokkenluiders die elkaar voor van alles uit lopen maken, zodat ze maar aandacht blijven krijgen. Wederom gaat het weinig over de inhoud en des te meer over de poppetjes.

Wat kunn
en we doen?

Ondanks al deze bizarre gedragingen met ontzettend veel menselijk leed als gevolg, vaak gestuurd door egoïstische motieven, machtswellust en zelfs angst, is er wel degelijk een weg uit deze impasse. Wat ons opvalt is dat zovelen, ook in het alternatieve nieuws wereldje, op de ‘man’ blijven spelen. Continue worden mensen aangepakt, hun vuile was buiten gehangen of vind er demonisering van hun persoonlijkheid plaats. Voor degenen die wakker zijn geworden blijft er maar een weg over, niet meer mee doen aan dit zieke spel en losbreken van deze waanzin. Er zijn genoeg plaatsen op de wereld waar een menswaardig bestaan vol creativiteit, vreugde en passie kan worden opgebouwd, ver weg van alle mafkezen die in de publieke arena met elkaar de strijd aan gaan, omringd door de op sensatie beluste massa. Hiervoor dient wel eerst de (over)identificatie met het geboorteland los gelaten te worden en dienen we gelijkgestemden te vinden ipv al onze aandacht te blijven richten op datgene wat niet met ons resoneert. Het maakt ons namelijk vleugellam.

Verder tijdens deze uitzending

- Aankondiging nieuw platform voor daadwerkelijke samenwerking volgens rationele principes
- Onze nieuwe vaste rubriek “The Illuminati Informer”
- Muziek
- Frontier activiteiten
- Actualiteiten blokje

www.frontierradio.nl