apr 012014
 

Iedere vrijdag bij Frontier Radio kunt u luisteren naar het programma: “Gedonder op vrijdag”. Een radioshow met vaste presentatoren: Rob van der Zon, Maup Enthoven, Anthony Migchels en soms wordt het panel aangevuld met andere gasten. De techniek wordt verzorgd door Sel Ozylmaz.

of via ons Youtube kanaal:

Hobbels op de weg

Mensen zijn soms niet scherp genoeg in deze tijd als het gaat om gevoerd wanbeleid door de overheid waardoor we nu in een beleidscrisis zijn terecht gekomen. Daarom keert de kritiek naar binnen en wantrouwt men elkaar binnen de am (alternatieve media). Zo is er een polemiek ontstaan tussen Martin Vrijland en Micha Kat. De vorige uitzending liepen de de gemoederen hoog op en nu heeft Micha een ridderlijk voorstel gedaan om de ruis uit de lucht te halen welke volgens hem te weerleggen is. Hij geeft hierbij iedereen de gelegenheid vragen te stellen, mits de vragenstellers hun echte naam durven te vermelden.

 

Klik op de foto/tekening om het helemaal te zien.

Programma van vrijdag, 4 april 2014:

Het eerste uur van Gedonder op Vrijdag zal geheel worden gewijd aan een mogelijke opheldering. Schriftelijke vragen kunnen naar: rob@frontierworld.nl
en anders in de live chat op vrijdag tussen 20.00u en 21.00u.

21.00 uur Pause

Na de pause een gesprek met Bert Bos.
Een van de initiatiefnemers uit het team van de site ARGUSOOG
Argusoog zal als een phoenix uit den asch herrijzen.
Interview door: Rob van der Zon (ex Argusoog)

Agenda en Boekbespreking door Maup in aanloop naar de Gezondheidsdag op 21 april (paasmaandag te Amsterdam)
22.00u Sluiting.

Bert Bos: http://www.argusoog.org/

Micha Kat: http://www.klokkenluideronline.is/

 

Meer info & het volledige programma & hoe te beluisteren & het archief van Frontier Radio is terug te vinden op de website van Frontier Radio.