apr 102014
 

Iedere vrijdag bij Frontier Radio kunt u luisteren naar het programma: “Gedonder op vrijdag”. Een radioshow met vaste presentatoren: Rob van der Zon, Maup Enthoven, Anthony Migchels en soms wordt het panel aangevuld met andere gasten. De techniek wordt verzorgd door Jeroen Ghuijs.

 

Door omstandigheden, is het live interview met Willem de Ridder naar volgende week vrijdag, 18 april verschoven, onze excuses daarvoor.

Hobbels op de weg deel 2

Tijdens de vorige uitzendingen hebben we kunnen zien dat er een ware polemiek is ontstaan binnen wat genoemd wordt ‘de alternatieven media’ (a.m.). De van oorsprong op vernieuwing en vergroting van het algemene bewustzijn gerichte karakter van veel groepen en initiatiefnemers, welke zich vaak al jaren manifesteerden op het internet, hebben zich ontpopt tot verbeten vechters.

Waar aanvankelijk het klaroengeschal van begrip en mededogen, om het woord liefde nog maar even niet te noemen, schalde om een wereld aan te kondigen die beter zou zijn, omdat de mechanismen van de oude wereld die mensheid in haar beklemmende greep hield, was doorzien. Nu is de bodem van de slangenkuil nauwelijks nog te zien.

We naderen Pasen. Het feest waarbij herdacht wordt dat er ooit een mens de moed had de wandaden der mensheid op zich te nemen en door diezelfde mensheid ter dood gebracht werd. Daarmee werd het voorbeeld van onbaatzuchtigheid en het loslaten van het ego een monument in de tijd. Heeft men de oorspronkelijke uitgangspunten vergeten?

Waren de initiatieven om websites te beginnen niet ooit bedoeld om de kwade genius de wind uit de zeilen te halen? Nu lijkt er maar een winnaar te zijn die garen spint bij al het gekrakeel en dubbele moraal.

Om duiding te geven aan dit ronduit vreemd te noemen psycho-sociale fenomeen hebben we een speciale uitzending gewijd waarbij niemand minder dan Willem de Ridder zijn visie geeft over hetgeen zich nu voordoet binnen de a.m. welke nu meer gespleten lijkt dat ooit tevoren.

Tevens koesteren we de hoop dat alle partijen de invloed van de zwarte adem herkennen en weer de strijd richten op de ware doelen die de mensheid in zijn greep probeert te houden. Zeker in aanloop naar het Paasfeest, het feest van nieuw leven en inzicht!

Programma van vrijdag, 11 april 2014:

  • Gesprek met Willem de Ridder;
  • De Anglo-Amerikaanse taal beïnvloeding/vervuiling als onderdeel van agenda 21;
  • Korte bespreking van een kennelijk nieuwe ontwikkeling op het gebied van vrije energie. Genaamd: QEG;
  • Agenda en Boekbespreking door Maup in aanloop naar de Frontier Gezondheidsdag op 21 april (paasmaandag te Amsterdam);
  • 22.00u Sluiting

Meer info & het volledige programma & hoe te beluisteren & het archief van Frontier Radio is terug te vinden op de website van Frontier Radio.