apr 102014
 

Deze week bij de Gulden Snede
Onlangs zijn uw presentatoren een zeer interessant artikeltje tegen gekomen op de libertarische website vrijspreker.nl, nu zijn wij zelf geen libertariers maar we vonden de inhoud van dit artikel dusdanig steekhoudend dat we ons erdoor hebben laten inspireren om er vanavond een uurtje aan te wijden. Het betreft de passiviteit van onze jongeren en jong volwassenen in relatie tot het in opstand komen tegen de gevestigde orde . Er is natuurlijk wel degelijk een grote groep die protesteert of demonstreert maar dat is dan nog steeds binnen de kaders en volgens de regels van het huidige systeem. Naast een uiteenzetting van het artikel, gaan we ook onze eigen bevindingen op dit vlak met jullie delen. Tevens gaan we graag in gesprek met mensen op de chat hierover. Het is een bijzonder fenomeen en blijkt ook alles met educatie te maken te hebben, daarom gaan we het ook over alternatieven hebben om er wat aan te kunnen doen.

Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”


Soeverein?

Begrippen als onderwijs, unschooling, heldenreizen en zelfstandigheid, maar ook humor, relativering en gelijkgestemden zijn allemaal van levensbelang voor kritisch denkende mensen met een behoorlijke mate van zelfbewustzijn en essentieel voor het veranderen en transformeren van geldende paradigmas. iets wat in een kleine groep steeds sterker wordt maar waar de massaal geschoolde ‘consu-mens’ compleet van verstoken blijft. Dat is in onze mening soevereiniteit, om volledig zelfstandig tot conclusies, realisatie en vervolgens actie te komen. Waarom lukt het zovelen dan niet? Wellicht vanwege alle spam en adware die in hun geest is geinstalleerd?

Verder deze uitzending
- De Illuminati informer
- Korte kijk op het drama in alternatief nieuwsland
- Katholieke priester Anton Mullink wordt atheist
- Media en evenementen tips
- Muziek