apr 102014
 

In een vorige uitzending hebben we met Bert Janssen en Ed Vos al eens gesproken over het mysterieuze fenomeen graancirkels. In deze uitzending gaan we dat opnieuw doen en dit keer met Robbert van den Broeke en Stan Pluijmen.

Radio Actief is een programma van Hermie Saeijs en Arend Zeevat op Frontier Radio. Het wordt  tevens uitgezonden via Finding Voices Radio van Jeroen Ghuijs, die de techniek verzorgt. In dit programma willen zij mensen en organisaties voor het voetlicht brengen, die op een bijzondere manier actief bijdragen aan bewustwording.

Hieronder is de uitzending van Radio Actief van 11 april 2014 na te beluisteren:

Robbert van den Broeke is een man die sinds 2004 als medium te boek staat. In die hoedanigheid is hij vele malen op de televisie geweest en werd daardoor Neerlands bekendste persoon op dat vlak. In 2006 kwam er een einde aan zijn roemruchte carrière, nadat hij van verschillende kanten beschuldigd werd bedrog te hebben gepleegd. Hij is echter op zijn eigen manier onverdroten verder gegaan. Weliswaar niet op de tv, maar heeft hij in 2012 wel een comeback gemaakt op zijn eigen webites (http://www.robbertvandenbroeke.com/ en http://www.robbertvandenbroeke.nl/), in zijn eigen spirituele praktijk en geeft hij weer interviews. Verder houdt hij zich nog steeds met graancirkels bezig. Collega-website Grenswetenschap schreef daar een artikel over.

Wij zijn benieuwd hoe het nu met hem gaat en hoe hij terugkijkt op die roerige tijd. Jullie zullen dat in deze uitzending kunnen vernemen.

 

Radio Actief

11 april 2014

22.00 – 24.00 uur