apr 172014
 

Helaas is door een technische fout de uitzending van 18 april 2014 niet opgenomen en is er dus geen nabeluistering mogelijk. Onze excuses daarvoor.

Astrologisch gezien leven we momenteel in een heel hectische tijd, die zijn weerslag heeft op de gebeurtenissen in onze wereld. Zowel op collectief als individueel niveau staan we aan de spanningsvolle planetaire verhoudingen bloot, die er nu aan de hemel waarneembaar zijn. Met Benjamin Adamah en Hendrick Smit zullen we uitgebreid stil staan bij de betekenis van dit alles en hoe het verder uit zou kunnen pakken.

Radio Actief is een programma van Hermie Saeijs en Arend Zeevat op Frontier Radio. Het wordt  tevens uitgezonden via Finding Voices Radio van Jeroen Ghuijs, die de techniek verzorgt. In dit programma willen zij mensen en organisaties voor het voetlicht brengen, die op een bijzondere manier actief bijdragen aan bewustwording.

Benjamin Adamah (1964) is op Frontier Radio al eerder te horen geweest bij onze collega’s op donderdag. Hij  is schrijver, cultuurfilosoof, metafysicus, spreker, trainer, tijdschriftredacteur en astroloog. Zijn debuut Nulpunt Revolutie (2006) was een spil in de emancipatie van vrije energie. Nulpunt Psychologie, zijn tweede boek verscheen in 2008. VAMACHARA, dat in 2013 verscheen, is de kroon op 36 jaar zoeken naar de essentie van spiritualiteit, levenszin en het goddelijke, die Adamah begon als jongen van 13.

Adamah publiceert behalve boeken al jaren tijdschriftartikelen, was verder actief voor Stichting Stralingsarm Nederland, waar hij twee jaar de Kinderbeschermafdeling runde en veel publiceerde over de risico’s van wi-fi. Voor zijn jarenlange bijdragen aan grensverleggend denken werd hij twee keer genomineerd voor de Frontier Science Award. Zijn huidige researchveld betreft onderzoek naar Kuiperbelt objecten, Centauren en TNO’s en hun astrologische applicatie. VAMzzz – Sweet Rebel Magazine, dat hij samen met zijn partner Sylvia Carrilho uitgeeft, verschijnt ieder kwartaal, met een sterk accent op de promotie van jong kunsttalent, Tantra, een positieve life style en boeiende social media items. Als PEZ-trainer helpt hij mensen aan snelle methodes om van chronische vermoeidheid, angst, PTS of libidozwakte af te komen en hun creatief vermogen te boosten, gebaseerd op qi-gong, acupressuur en gong-fu.

Adamah woont in Amsterdam en is te consulteren als astroloog, bedrijfsastroloog en trainer en te boeken als spreker. Hij heeft de websites http://www.adamah.nl/ en http://www.luxnoxhex.org/ onder ziijn beheer. In het laatste Frontier Magazine is een uitgebreid artikel verschenen met zijn astrologische prognose voor 2014.

Hendrick Smit is trainer, schrijver en spreker. Hij zoekt vernieuwende oplossingen voor bestaande problemen en hoopt anderen daarmee te inspireren. Op Youtube heeft hij een eigen kanaal, waar hij filmpjes plaatst met zijn oplossingen voor alledaagse problemen. Zie:

- https://www.youtube.com/user/smitentertainment

Zijn websites zijn:

- http://www.mindz.com/profiles/HendrickSmit

- http://www.divineintervention.nl/Video.html

Met deze twee boeiende gasten zullen we er zeker van kunnen zijn, dat het een dijk van een uitzending gaat worden.

 

Radio Actief

18 april 2014

22.00 – 24.00 uur