apr 222014
 

Deze week bij de Gulden Snede:
Een extra lange, 3 uur durende uitzending met diverse onderwerpen. Zo gaan we het vanavond al een deel hebben over de ziekte van Lyme en wat je daar zoal tegen kunt doen, we hebben op de gezondheidsdag een interview gedaan met Inge van Ulden, onderwijzeres en schrijfster van een uitgebreid en praktisch boek over de ziekte van Lyme dat binnenkort bij Frontier Publishing zal worden uitgegeven. (titel is nog onbekend) Dit interview (duur: 30 min.) zullen we vanavond in het 1e uur uitzenden, tevens staat het 1e uur in het teken van gezondheid in het algemeen.

Contraclub organiseert protest mars
De Contraclub is een collectief van organisaties die op 1 mei 2014 een volksmars gaan organiseren di zal vertrekken uit Limburg en Groningen met als bestemming het Binnenhof in Den Haag, tijdens deze mars zullen burgers worden opgeroepen om zich massaal aan te sluiten en zo een krachtig signaal af te geven aan onze politieke leiders. het is duidelijk dat we het behoorlijk zat zijn met z’n allen. Vanavond hebben we dan ook Ron van Wanrooij in de uitzending, een van de initiatiefnemers van deze actie (omstreeks begin 2e uur)

Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”
*** Let op***
Er was wat storing tijdens overgangen in de uitzending zoals ruis en statische storingen van de gsm met als gevolg dat we onverstaanbaar waren. Deze stukjes hebben we er uit geknipt.
In de interviews is niet geknipt aangezien deze verder prima verliepen.Wat is de ContraClub ?

Momenteel zijn er in Nederland, en meer dan ooit tevoren !, vele mensen en groepen die het niet eens zijn met het huidige beleid van het kabinet en de EU. Al deze mensen en groepen worden onder de naam ContraClub bij elkaar gebracht.Want : Samen staan we sterker. Samen kunnen we onze krachten bundelen en ijzersterk actievoeren.

Doel is om het voor alle bewoners weer leuk te maken om in Nederland te wonen.
link: http://www.contraclub.nl

Verder deze uitzending
- De Illuminati informer
- Frontier ontwikkelingen
- Media en evenementen tips
- Muziek en agenda

www.frontierradio.nl
wwww.contraclub.nl
Inge van Ulden – Linked IN