apr 282014
 
Route protestmars Contraclub

Route protestmars naar Den Haag 1 Mei 2014

Deze week bij de Gulden Snede:
Het team van de Gulden Snede is vandaag (1 mei 2014) mee gereden met Ron van Wanrooij, onze gast van vorige week, tijdens de  protestmars naar Den Haag die mede door de Contraclub is georganiseerd. We hebben een video registratie gemaakt van de verzameling op het Malieveld en zijn voor een deel meegelopen met de protestgroepen. Tijdens de manifestatie hebben wij o.a. gesproken met Philip v/d Geest, een van de organisatoren van de actie van vandaag. Dit interview zullen we vanavond tijdens de uitzending laten horen. Zelf konden we ivm de terugreis en de uitzending van vanavond helaas niet tot het eind blijven en daarom hebben we afgesproken dat Frontier Radio na vandaag zoveel mogelijk video en audiomateriaal tot de beschikking zal krijgen om zo in de komende weken al het materiaal te monteren tot een soort “super” samenvatting van deze dag. 1 ding kunnen we we na vandaag wel vaststellen en dat is dat er een nieuwe wind door Nederland is gaan waaien die vanaf nu alleen nog maar aan kan zwellen. Het eerste uur van de uitzending zal dan ook volledig in het teken staan van deze beweging.

Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”Wat is de ContraClub ?

Momenteel zijn er in Nederland, en meer dan ooit tevoren !, vele mensen en groepen die het niet eens zijn met het huidige beleid van het kabinet en de EU. Al deze mensen en groepen worden onder de naam ContraClub bij elkaar gebracht.Want : Samen staan we sterker. Samen kunnen we onze krachten bundelen en ijzersterk actievoeren.

Doel is om het voor alle bewoners weer leuk te maken om in Nederland te wonen.
link: http://www.contraclub.nl

Verder deze uitzending
- De Illuminati informer
- Frontier ontwikkelingen
- Media en evenementen tips
- Muziek en agenda