mei 082014
 

Deze week bij de Gulden Snede: Misstanden bij uitkeringen
De afgelopen weken hebben wij aandacht gegeven aan de “Contraclub”, een collectief van diverse actiegroepen die helemaal klaar zijn met de ontmenselijking van het Nederlandse systeem en die een vuist maken voor alle nederlanders die zelf niet bij machte zijn om dat te doen. De komende tijd zullen we elke week één van deze actiegroepen de gelegenheid bieden om hun verhaal te komen vertellen, wat hun missies en doelstellingen zijn en hoe ze dat denken te gaan bereiken. We starten deze serie afleveringen met onze gasten voor vanavond, Geer en Greetje, de initiators van de actiegroep: Meldpunt misstanden uitkeringen.

Inmiddels heeft de Facebook groep meer dan 3000 leden en worden er vele schrijnende situaties gemeld bij mensen en gezinnen met uitkeringen. Er zijn legio voorbeelden te vinden op deze pagina en we kunnen er wel van uit gaan dat dit slechts het topje van de ijsberg is. We hopen dat we tijdens deze uitzending voldoende inzage kunnen geven in dit fenomeen en hoe het toch komt dat de menselijke maat zo ver heeft kunnen afglijden.
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”


Over het meldpunt

In deze groep worden verhalen verzameld over misstanden rondom uitkeringen. Iedereen mag hier melding maken van zaken die niet goed verlopen rondom uitkeringen. Bent u niet juist behandeld, worden er onmogelijke dingen van u verwacht, bent u in moeilijkheden gekomen door onterechte maatregelen m.b.t. uw uitkering, of kent u een ongelooflijk verhaal over hoe ambtenaren soms met burgers omgaan? Plaats het hier.  Het doel van deze groep is het openbaar aan de kaak stellen van wat er allemaal mis is in Nederland, zodat er hopelijk iets ten goede kan veranderen. Deze is volledig onafhankelijk, dus niet verbonden aan welke instantie of politieke partij dan ook en maakt geen onderscheid in rangen of standen.

Links naar het meldpunt

 

Verder deze uitzending
- De Illuminati informer
- Frontier ontwikkelingen
- Media en evenementen tips
- Muziek en agenda