mei 152014
 

*Update: Extra gast ivm Mars tegen Monsanto*
Vanavond hebben we tevens J.P. Hekkelman in de uitzending, een van de organisatoren van de Nederlandse “Mars tegen Monsanto” voor meer info, zie: http://www.youtube.com/watch?v=vR6o4B-FVwQ

Deze week bij de Gulden Snede: Misstanden in Nederland!
De afgelopen weken hebben wij aandacht gegeven aan de “Contraclub”, een collectief van diverse actiegroepen die helemaal klaar zijn met de ontmenselijking van het Nederlandse systeem en die een vuist maken voor alle nederlanders die zelf niet bij machte zijn om dat te doen. De komende tijd zullen we elke week één van deze actiegroepen de gelegenheid bieden om hun verhaal te komen vertellen, wat hun missies en doelstellingen zijn en hoe ze dat denken te gaan bereiken. Onze gasten van vorige week, Geer en Greetje, de initiators van de actiegroep: Meldpunt misstanden uitkeringen, schuiven ook vanavond aan tijdens de uitzending om het laatste nieuws omtrent deze misstanden met ons te delen.
Schrijnend
We zullen o.a. ingaan op enkele schrijnende situaties in de ouderenzorg, het verkapte en gedwongen “vrijwilligerswerk” en ook zal er wat jeugd problematiek besproken gaan worden. En natuurlijk gaan we ook kijken naar mogelijke alternatieven en creatieve oplossingen om met deze problematiek om te kunnen gaan. Het beloofd wederom een pittige uitzending te worden waarin we onze ogen niet afwenden van de nare zaken in ons kikkerlandje.  Maar, niet gevreesd, we zullen ook zeker vrolijke noten hebben vanavond.
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”Over het meldpunt

In deze groep worden verhalen verzameld over misstanden rondom uitkeringen. Iedereen mag hier melding maken van zaken die niet goed verlopen rondom uitkeringen. Bent u niet juist behandeld, worden er onmogelijke dingen van u verwacht, bent u in moeilijkheden gekomen door onterechte maatregelen m.b.t. uw uitkering, of kent u een ongelooflijk verhaal over hoe ambtenaren soms met burgers omgaan? Plaats het hier.  Het doel van deze groep is het openbaar aan de kaak stellen van wat er allemaal mis is in Nederland, zodat er hopelijk iets ten goede kan veranderen. Deze is volledig onafhankelijk, dus niet verbonden aan welke instantie of politieke partij dan ook en maakt geen onderscheid in rangen of standen.

Links naar het meldpunt

 

Verder deze uitzending
- De Illuminati informer
- Frontier ontwikkelingen
- Media en evenementen tips
- Muziek en agenda