mei 292011
 

Onderwerpen:
Transformatie – Iwan Forrer
Doorbreken Rad van Geboorte en Wedergeboorte – Hayo Bol

Luister nu: Frontier Radio 14 oktober 2009

Interview Iwan Forrer over transformatie..

Iwan heeft een in zijn leven wat opmerkelijke gebeurtenissen meegemaakt: afgeluisterd door de BVD, zijn vader werd klemgereden op snelweg en poging tot omkoping. Na een tramongeluk op zijn 24e is hij veel gevoeliger geworden. Uiteindelijk heeft hij zijn kracht hervonden. Iwan heeft veel geleerd van zijn vader op het gebied van mind control, de BVD (voorloper AIVD), sektes, zwarte magiлrs en demonische entiteiten. Uiteraard in deze uitzending gaat het over de transformatie van deze negativiteit. Verder gaat het over nog vele andere onderwerpen. Een vrije uitzending dus ditmaal….

Interview met Hayo Bol over het doorbreken van het rad van geboorte en wedergeboorte. 

Je hebt je ouders niet gekozen maar op basis van resonantie ben je daar naartoe getrokken. Je bent niet je lichaam, noch je gedachten, noch je gevoelens; er is wel een weten. Jou waarnemer is je Ware IK.

Deze Ware Ik dient bevrijdt te worden van de last van “verkeerd” ingevoerde informatie. Angst komt altijd op als je eigen introspectie niet durft om te bekijken of te ervaren. Datzelfde geldt voor andere emoties zoals woede, piekeren, verdriet of apathie. Het zijn vormen van verwarring van misgeпnterpreteerd begrip en conclusies die getrokken zijn op basis van de meningen van anderen en niet op basis van eigen waarneming. Hayo Bol hanteert de auditing methode; naast voeding en middelen is het op basis van eigen waarneming opnieuw conclusies kunnen trekken over je leven. Dit doe je door middel van een dubbele focus, vroegere gebeurtenissen van jouw persoonlijk verhaal te doorlopen: je vertelt ze opnieuw, en neemt daarmee opnieuw waar. Denk daarbij niet dat je alleen dit leven leeft. We zijn als spiritueel wezen allemaal al minstens zo’n 30.000 jaar aanwezig op deze planeet en sommigen al 70.000 jaar. Maar we kunnen er van af en dat heette vroeger in de Vedische geschriften; het doorbreken van het rad van geboorte en wedergeboorte. Om dit te doorbreken is het wel nodig dat we een staat van Zijn krijgen waarin we zelfstandig conclusies trekken op basis van gegevens, waarin irrationeel gedrag ophoudt te bestaan en dat we niet alleen binnen ons lichaam maar ook daarbuiten aanwezig kunnen zijn en kunnen handelen.

Verder: 2012…. Vergeet de dimensies, buitenaardsen en secret government er voltrekt zich op dit moment een veel grotere ramp onder je ogen. Ons voedsel waar onze genen niet tegen kunnen. Onze genetica is ongeschikt voor dit voedsel en past zich pas na 3 generaties aan. Er is nu een massale sterfte gaande in China door veelvuldig soja gebruik.

Meer informatie: http://www.centrumlifequality.nl.