mei 292011
 

Onderwerp:
David Icke

Luister nu: Frontier Radio 4 november 2009Deze uitzending is helaas niet meer beschikbaar.

In deze uitzending een interview met David Icke en een beschouwing over het werk en theorieлn van David Icke, verzorgd door de Icke- kenners Rick Devente en Huib Kraaijeveld .

David Icke was dit in september van dit jaar in Nederland voor een ruim acht uur durende one-man show, waarin hij geflankeerd met 1200 illustraties het publiek feilloos wist te boeien van het begin tot het eind. Frontier Magazine auteur Huib Kraaijeveld interviewde hem voorafgaand aan zijn presentatie, dit artikel staat in Frontier Magazine van november /december 2009 (http://www.frontiermagazine.nl/fr15_6.html ). Naast dit interview zullen Rick Devente (Eqgen) en Huib Kraaijeveld uitgebreid ingaan op de complottheorieлn van Icke; aan de orde komen uiteraard de illuminati, vaccinaties, NWO etc.

Website van David Icke: http://www.davidicke.com.

Huib Kraaijeveld is oorspronkelijk afgestudeerd (of afgericht) als sociaal psycholoog. Hij houdt zich professioneel op twee verschillende vakgebieden bezig: het adviseren en opleiden van het bedrijfsleven en het begeleiden van mensen in de zogeheten alternatieve geneeskunde. Vanuit zijn positie op dit snijvlak van deze twee werelden heeft hij voor dit artikel relevante kennis of ideeлn over o.a. psychologie, bedrijfskunde, groepsdynamica, systeemdynamica, de menselijke persoonlijkheid en het menselijk lichaam, gespreks­technieken, filosofie en de natuurwetenschappen opgebouwd. Hij is verder op zijn eigen manier actief met het ontrafelen van de huidige gang van zaken in de wereld en tegelijkertijd vooral met het creлren van alternatieve werkelijkheden. Huib heeft onder andere samen met regressietherapeut Albert Toby in 2003 het artikel ‘Flitsend de toekomst in’ over subliminale boodschappen op de Nederlandse TV geschreven[i]. Hij volgt sinds 1999 de ontwikkelingen van Daivd Icke op de voet.

Website van Huib Kraaijeveld:http://www.momo-development.com.

Rick Devente is In februari 2006 begonnen met EQgen. Na het zien van een Internet Tv-uitzending van Alex Jones ontdekte hij dat de aanslagen van 9/11 niet gegaan zijn zoals de gevestigde media ons doet geloven. In zijn zoektocht naar antwoorden viel hij van de ene verbazing in de andere. Devente ontdekte een hele nieuwe realiteit en kwam naast 9/11 ook in aanraking met informatie over het opzetten van een wereldwijd gecontroleerde staat, een Nieuwe Wereld Orde. Rick ontdekte dat er veel mis is met ons drinkwater en ons voedsel en dat veel ziekten, zoals kanker, allang te genezen zijn. Er volgde drie zeer succesvolle jaren met EQgen en hij kreeg zelfs regelmatig aandacht van de gevestigde media. Hij mocht optreden in het programma Goedemorgen Nederland en Way Of Life van RTL5. In 2007 verscheen er van zijn hand in het maandblad Spiegelbeeld een 5-pagina tellend artikel over Chemtrails. Een van zijn grootste verdiensten is toch wel de aandacht die EQgen in Nederland wist te generen voor Codex Alimentarius, een in het geheim beraamde aanval op ons recht op gezond voedsel.

Website van Rick Devente: http://www.eqgen.nl .