mei 312011
 

Onderwerpen:
Soulvoice – Karina Schelde en Marinet Koeman
Orbs en andere lichtfenomenen – Ed Vos 

Luister nu: Frontier Radio 18 november 2009

Interview met Karina Schelde en Marinet de Wildt en over Soulvoice. .

Soulvoice is een uitnodiging voor diegene die zoeken naar de diepere lagen van het bestaan. Een mogelijkheid om dieper te duiken in de stem иn het vermogen om ons te verbinden met onze vrije expressie en diepste wezen. Soulvoice is een training van deze tijd en een rijke bron van inspiratie. Duizenden mensen wereldwijd zijn geraakt door de krachtige en vooruitstrevende Soulvoice methode. Karina’s lessen gaan voorbij aan wat je dacht dat mogelijk was om uit te drukken en te helen met de stem.

Karina Schelde is een gepassioneerd en internationaal erkend workshopleider met 20 jaar ervaring op het gebied van verschillende vormen van heling. Ze brengt al haar vaardigheden en ervaringen samen in de Soulvoice Practitioners Certification Programme, welke zij over de hele wereld onderwijst. Haar Soulvoice methode is een synthese van lichaamswerk, stemtherapie en shamanistische heling. Onlangs verscheen in Nederland haar boek “De Stem van je Ziel”.

Voor meer info kun je kijken op http://www.soundandvoice.com.

Marinet de Wildt past de Soulvoice methode in Nederland toe. Haar website: http://www.stemsynthese.nl.

Interview met Ed Vos over Orbs en zijn boek “Orbs en andere lichtfenomenen”.

Lichtbollen ofwel orbs zijn een relatief onbekend verschijnsel. Ed Vos probeerde de verschijnselen te verklaren vanuit zijn vakkennis als fotograaf, maar kon uiteindelijk niet anders concluderen dan dat er hier iets bijzonders aan de hand was. De lichtfenomenen laten zich niet alleen op foto’s zien maar zijn ook met het blote oog waarneembaar. De lichtverschijnselen breiden zich steeds meer uit, niet alleen in vorm, maar ook in aantal. Wereldwijd leggen steeds meer mensen de lichtbollen vast op hun foto’s. Deze multidimensionale bewustzijnsvormen, die zich met name op krachtplaatsen goed laten fotograferen, vormen een zeer bijzonder verschijnsel, dat vele hoogst interessante facetten kent. In dit boek vertelt de auteur over zijn ervaringen en neemt hij de lezer mee op ontdekkingsreis langs de vele fascinerende lichtverschijnselen.

Ed Vos is zo’n 40 jaar als beroepsfotograaf werkzaam en probeert verschijnselen op foto’s vanuit zijn vakkennis op technische wijze te verklaren. Dit lukte altijd uitstekend tot hij met het fenomeen lichtbollen in aanraking kwam. Inmiddels geniet hij internationale bekendheid als lichtbollenfotograaf en geeft in het binnen- en buitenland lezingen. Tevens is hij eigenaar van een internationale informatie-uitwisselingsgroep.

Meer info is te vinden op: http://www.edvos.nl en http://www.dutchlightorbs.nl