okt 032012
 

Donderdags van 20.00 tot 22.00 uur

Frontier Radio Vraagbaak  /  Open uitzending – Jeroen Kumeling  in gesprek met luisteraars  en andersom

Verder: aandacht voor het Frontier Symposium op 27 oktober 2012.

In deze uitzending weer een interactief programma met de luisteraars van Frontier Radio. Tijdens dit eerste uur ben jij, de luisteraar, aan zet om onderwerpen aan te dragen, een discussie te beginnen, met tips te komen, of zelfs een radiocolumn te verzorgen. Vanuit de nieuwe studio van Frontier Radio in Enschede

Dit kan allemaal via de chat en via het de Argusoog Skype: (skypenaam: Argusoogradio) of voor/tijdens de uitzending een email te sturen naar jeroenkumeling@gmail.com . Je kan dan ook je telefoonnummer achterlaten en je wordt dan teruggebeld in de uitzending. Het telefoonnummer om in te bellen is: 036 845 3999.

De onderwerpen kunnen overal over gaan: Graancirkels, UFO’s, Chemtrails, 2012, Nibiru, Duurzaamheid, Alternatieve gezondheid, spiritualiteit , Maatschappij en (alternatieve) economie.

Doe mee! Praat mee!