mei 032017
 

Op maandag t/m vrijdag van 11 tot 16 uur kunt u langs gaan in FrontierWorld aan de Marnixstraat 82 om voor uzelf de eeuwenoude tarotkaarten te laten leggen.

U kunt op bovengenoemde dagen gewoon op goed geluk langs komen in FrontierWorld, maar het is ook mogelijk om voor de zekerheid vooraf even een afspraak te maken met Kees via een belletje naar de winkel: 020-3309151.

Een tarot consult duurt meestal ongeveer een klein uurtje à drie kwartier, of, als u kiest voor een kortere sessie, zo’n twintig minuten, waarin u door de uitleg van de beeltenissen op de voor u gelegde kaarten een dieper inzicht krijgt in een veelheid aan aspecten van uw ziels-energie, uw persoonlijkheid en de omstandigheden van uw leven. Meestal ervaren de mensen tijdens een consult een sterk gevoel van herkenning van de zaken die spelen in hun leven, waarbij – en dat is met name de praktische kant van een consult – aanwijzingen worden gegeven over hoe eventuele problemen kunnen worden verwerkt en opgelost, hoe prangende vragen een antwoord kunnen vinden en in welke richting het meest toepasselijke pad van voorspoed kan worden betreden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie mailt u naar keescomm@telfort.nl.
De website van Kees vindt u op www.dromenvanpapier.nl
en uiteraard wordt Kees vermeld op www.orakelworld.nl