mei 132014
 

Tesla was de uitvinder van de Quantum Energie Generator (QEG), die helaas, net als nog veel meer van Tesla’s uitvindingen, nooit op de markt is gekomen.

Nu is, 130 jaar na de ontwerpdatum, de eerste, moderne, echte werkende Quantum Energie Generator eindelijk klaar voor gebruik en zijn de patenten gratis voor iedereen beschikbaar! Deze machine is vanaf de vrij downloadbare blauwdrukken voor iemand met de juiste scholing en een stevige gereedschapskist goed na te bouwen. Het is dus misschien nog even wachten voordat we deze apparatuur in allerlei uitvoeringen gewoon bij Dixons kunnen aanschaffen (?….)

Deze generator gebruikt 1KW aan ingangsstroom, maar levert na het opstarten een 10KW uitgangsstroom. Zodra je de generator dus eenmaal draaiende hebt, zal die geen stroom meer nodig hebben, maar stroom léveren!

Vermoedelijk dus dan wel iets waar de gemiddelde publieke stroomleverancier niet zo heel erg blij mee zal zijn – als een groot deel van hun clientèle stroom  gaat léveren in plaats van afnemen, maar … dat is koffiedik kijken.

Voor een uitgebreid assortiment aan boeken over Tesla en zijn uitvindingen bent u welkom in de Frontier Bookshop en de Frontier Webshop.