mei 222013
 

Donderdag avond 23 mei van 21 tot 23uur kunt u luisteren naar
Frontier Radio in vernieuwde vorm!
Met presentatoren: Robert en Peter.

Tijdens deze 1e uitzending zullen Robert en Peter, schrijvers van het artikel : “Van Trilling tot Harmonie” uit de laatste Frontier Magazine, zich aan de luisteraars voor gaan stellen en praten over wat hen bezig houdt. Via de chat kunnen jullie vragen stellen en meepraten over de diverse onderwerpen en daar tussendoor gaan we gaan fijne rechtenvrije muziek draaien van onbekende artiesten,  uiteraard zoveel mogelijk in 432Hz!


Deze 1e live uitzending zal voornamelijk draaien om kennismaking en verbinding waarin Peter en Robert zichzelf zullen presenteren aan het publiek. Na deze 1e uitzending zullen gaan we van start met een serie programma’s die de ware zoekers gegarandeerd zullen, prikkelen, uitdagen, ontroeren en inspireren! Voor de komende weken hebben we zeer interessante gasten en onderwerpen in
de planning zoals:
- Een interview met Steve Brown, de Maffiajournalist.
- Een gesprek met Bob Radstake, visionair en oprichter van “The Greenman project”
- Een verfrissende kijk op het Nederlandse jeugdbeleid en bewust ouderschap.
- Een openhartig gesprek over de kloof tussen het mannelijke en het vrouwelijke op aarde. (waar zijn de echte mannen en vrouwen gebleven?) met diverse gasten.
- “Van Mythos tot Logos” over de strijd tussen ratio en emotie, waar ligt nu echt de weg naar verlichting?
- “De mystiek van het oude Europa”. In deze uitzending gaan we nu eens niet naar verre oorden en zuidelijke beschavingen voor een verklaring van ons bestaan maar zoeken het wat dichter bij huis in een zoektocht naar onze regionale voorouders. We zullen het hebben over o.a. de Druides maar ook de Griekse beschaving zal aan bod komen.
- Meritocratie, een oude staatsvorm in een modern jasje, democratie zoals de oude Grieken het echt bedoelden.
En … nog veel meer! Houd voor updates deze pagina in de gaten of kijk regelmatig even op de website van frontierworld.