13-ma-dolfijn-web

13 Manen Agenda van de Natuurlijke Tijd; 2017-2018 – Geel Kristallen Zaad – Nicole E. Zonderhuis

€ 17,50

NATUURLIJKE KALENDER VAN 13 MANEN
Elk jaar telt 13 volle manen. Logisch dus dat veel oorspronkelijke kalenders 13 maanden telden. Deze 13 Manen Agenda brengt de 13 Manen terug in je leven. Je zult je daarom weer beter kunnen afstemmen op de natuurlijke cycli van de natuur en
van de tijd. Niet alleen de maanden, maar ook elke dag heeft een eigen specifieke energie en doel. Volgens de oude Maya kalender – de Tzolkin – heeft het karakter van de dag invloed op de gebeurtenissen en op bijvoorbeeld je geluk of emoties.
In hectische tijden kan deze natuurlijke kalender een handig hulpmiddel zijn om elke dag vloeiend te laten verlopen in overstemming met de dagenergie. Dit zorgt voor meer plezier en meer productiviteit.

Na 9 jaar Engelstalige 13-Moon Diary is deze makkelijk te gebruiken agenda met ringband nu voor de derde in het Nederlands verkrijgbaar. Je kunt in één oogopslag zien welke dag het is, zowel in de ‘gewone’ Gregoriaanse kalender als in de 13 Manen Kalender. Het dagzegel staat elke dag naast de ‘gewone’ datum vermeld als pictogram. De agenda is prachtig en met zorg vormgegeven met mooie full colour-afbeeldingen en inspirerende teksten.

Zie ook mayatzolkin.com

176 pagina’s
spiraal gebonden
Full color
prijs: 17.50 Euro
Code: 13MA3

For our English readers: 11 Storm Year English