ABNG

Alles bereikt en toch niet gelukkig – Armando Theunisse & Clémence Leijten

€ 24,90

Je hebt alles bereikt wat je je kunt wensen: een baan, kinderen, gezondheid, een huis. En toch ben je ongelukkig. Je loopt vast in je leven en weet niet waarom.

Het zijn vaak 35-plussers die met zulke problemen bij Theunisse en Leijten aankloppen. Die hebben de ervaring dat het eenzijdig oproepen van positieve gevoelens en gedachten niet helpt. Daarom ontwikkelden de auteurs een nieuwe theorie: die van de bipolariteit. Hierbij accepteert en doorleeft de cliënt ook de negatieve aspecten van zijn leven. Theunisse en Leijten hebben deze verrassende aanpak nu vier jaar in praktijk gebracht en hij blijkt succesvol te zijn.

In dit boek kun je ontdekken waar die ontevredenheid vandaan komt en hoe je stapsgewijs het proces van verandering doorloopt.

Armando Theunisse studeerde klinische psychologie en heeft al meer dan twaalf jaar zijn eigen praktijk in Naarden. Hij begeleidt onder andere mensen uit het bedrijfsleven en de politiek.
Clémence Leijten studeerde sociaal cultureel werk. Zij heeft een eigen cursuspraktijk in Naarden met speciale aandacht voor assertiviteit en zelfacceptatie.

Paperback
272 pagina’s
Prijs: € 24,90
Code: ABNG