schepping
ANAS4

Anastasia, Schepping – deel 4 in de Anastasia reeks – Vladimir Megre

€ 16,40

Anastasia hoeft zich geen zorgen te maken over de hypotheek, de afwas of de boodschappen, en heeft de hele dag de tijd om in te tunen op wat er zoal gebeurt op aarde en indien gewenst, van afstand een bijdrage te leveren. Ze is op de hoogte van het wel en wee van de mensheid, opvoeding en onderwijs, de stand van zaken in de wetenschap en meer. In dit eerste boek van de serie maakt ze de auteur deelgenoot van haar zienswijze, ervaring, en haar droom voor de mensheid. Anastasia heeft in Rusland al miljoenen mensen geïnspireerd om hun aandeel in die droom, die ook hun droom blijkt te zijn, te verwezenlijken.

Anastasia vertelt het verhaal van de Grote Droom van de Schepper, de schepping van de Aarde, de eerste mensen, hoe we bedoeld zijn, hoe we (kunnen) scheppen en hoe liever niet…

Geen enkele samenvatting die wij kunnen bedenken, kan dit boek recht doen. We kunnen alleen zeggen: wie inspiratie zoekt, wie een oorspronkelijke kijk wil op de mogelijkheden van de moderne mens om intens gelukkig te worden, wie worstelt met opvoedings/onderwijsvraagstukken en inzicht zou willen in hoe het ook zou kunnen – laat dit boek niet ongelezen.

Paperback
208 pagina’s
Prijs: € 16,40
Code: ANAS4