GPVG

De Grote Piramide van Gizeh als monument van de schepping – Het geheim van de Gulden Frequentie van Gizeh – Willem Witteveen

€ 25,00

De Grote Piramide van Gizeh is een van de zeven wereldwonderen uit de klassieke oudheid en de enige die is overgebleven. Al eeuwenlang bezoekt men dit enigmatische bouwwerk en probeert men te achterhalen wat de ware betekenis ervan is.
Willem Witteveen verbindt na langdurig onderzoek gegevens en komt tot baanbrekende conclusies. Pythagoras verklaarde al: “alles is getal”, Edgar Cayce zei: “Sound is the medicine of the future” en de Kemetiaanse gids Abd ‘El Hakim Awyan sprak: “it is all about sound”. Willem Witteveen bewijst dat al deze mannen gelijk hadden en dat wat wij nu als baanbrekend en nieuw beschouwen zijn oorsprong al had in het Oude Egypte.
Het boek is onderverdeeld in vier delen, gekoppeld aan de vier aardse elementen : Aarde, Water, Lucht en Vuur. Elk element vertegenwoordigt een hoofdrichting van het kompas en samen vormen ze een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door het vijfde element ‘Aether’. Daarin spelen zich alle processen af waarbij Aether de goddelijke wereld vertegenwoordigt.

De auteur toont in zijn boek aan dat de Grote Piramide een naslagwerk is, bedoeld voor de huidige generaties met daarin verborgen de Gulden frequentie van Gizeh, verantwoordelijk voor het ontstaan en bestaan van het leven op Aarde.

Mensen die dit boek gelezen hebben zullen nooit meer op dezelfde manier naar de Grote Piramide van Gizeh kijken.

Hardcover
224 Pagina’s
ISBN: 978-90780704670
Eerste druk: oktober 2012
Prijs: € 25,00 (papieren versie)
Prijs: E-book voor de iPad & Android (via Tablisto.nl) € 7,99
Code papieren versie: GPVG

Recencies:
30 dec. 2012 UFOWijzer.nl

Radio Interview:
21 jan. 2013 Frontier Radio

Links auteur:
Website auteur Willem Witteveen: willemwitteveen.blogspot.nl
Facebook auteur Willem Witteveen: facebook.com/willem.witteveen
Facebook boek: facebook.com/De-Grote-Piramide-van-Gizeh

Links achtergrondinformatie:
puharich.nl
schauberger.co.uk/home.html
khemitology.com
teslasociety.com/index.html

Persmateriaal
Foto auteur Willem Witteveen

Recensie NBD Biblion (20-02-2013):
Al eeuwenlang probeert men te achterhalen wat de ware betekenis van de grote piramide van Gizeh is. Volgens de officiële wetenschap is het een grafmonument voor de Egyptische farao Cheops (Khufu). Maar in dit boek verbindt Willem Witteveen veel verschillende gegevens en komt tot een revolutionaire nieuwe (pseudowetenschappelijke) theorie: de grote piramide is een ‘naslagwerk’ met daarin verborgen de Gulden Frequentie, verantwoordelijk voor het ontstaan en bestaan van het leven op Aarde. Het boek is onderverdeeld in vijf delen, gekoppeld aan de vier aardse elementen: Aarde, Water, Lucht en Vuur. Samen vormen de elementen een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door Klank, het geluid van de schepping. Ondanks de vele meetgegevens en natuurkundige formules die de theorie onderbouwen, is het boek goed leesbaar voor iedereen. Voorzien van talrijke illustraties in kleur en zwart-wit, een overzicht van literatuur, websites en films en een register. Verzorgde uitgave in gebonden uitvoering en bijna vierkant formaat.

Engelstalige serie artikelen van de auteur als uittreksel van het boek.
Een uitgebreide samenvatting door Willem Witteveen van zijn nieuwe boek ‘De Grote Piramide van Gizeh als Monument van de Schepping’ in meerdere delen.

Website Willem Witteveen: willemwitteveen.com

Cover Hardcover
Pagina`s 224
ISBN 978-90780704670
Code GPVG