Frontier_Life_15.01
FL151-001-COVER_DEF

Frontier Life 15.01 januari – februari 2015

€ 5,95

Sex is gezond
Hoofdpijn? Slapeloos? Depressief? Sex helpt! Lees hoe sex je jong, fit en gezond houdt.

Fotoreportage ADM
Een spetterende fotoreportage van het magische 17e verjaardagsfeest van culturele vrijplaats ADM in Amsterdam-Noord. Meng u in het feestgedruis van uitvinders, theatermakers, vrijbuiters en zeelieden.

Spelthuys
Wat is echt speltbrood? Frontier Life stuurt een redacteur naar de ambachtelijke speltbakkerij ’t Spelthuys in Enkhuizen om erachter te komen. Een proefondervindelijk verslag.

Arganolie
Arganolie is goed voor huid en haar, afweer en gewrichten. In Marokko weten ze dat allang, nu zijn wij aan de beurt om de culinaire en geneeskrachtige kwaliteiten van “het Marokkaanse goud” te ontdekken.

Kokosolie
“The all giving tree” geeft ons volgens sommigen de gezondste olie op aarde.  Geen dikmaker, maar een bron van energie en vitaliteit. Ook met onverwachte toepassingen!

Aquaponics
Vissen kweken en kruiden/groenten verbouwen in één gesloten en energie(kosten)besparend systeem.

Nieuwsberichten
Zout tegen migraine, mosterd tegen spier- en gewrichtspijn, de achilleshiel van de medische stand en een yoga-minister in India: Frontier Life pikt de krenten uit de nieuwspap van de afgelopen twee maanden.

Bij
Bijen hebben het niet makkelijk, maar wat zijn ze mooi! Een bij zoals u deze nog nooit zag.

Voedsel der Goden
Van kosmisch bewustzijn via paddenstoelen naar collectieve verdoving door alcohol en andere synthetische drugs – is er een weg terug? Trip mee door de geschiedenis.

Mudra
Met je vingers drukpunten initiëren en energiestromen corrigeren, deze keer voor spijsvertering en tegen indigestie.

Spreuk
Frontier Life over Life.

Onnut BH
De borsten van een vrouw zijn gemaakt om te deinen, schudden en stuiteren. Een BH remt deze natuurlijke beweging en schaadt de gezondheid. Hang ‘m aan de wilgen of kijk eens naar de tips voor BH-draagsters.

Column Benny’s Debunker
Vijftigplussers  en sex.

Enquête
Wat doet u als het eigen risico van uw zorgverzekering nog meer stijgt? De meeste mensen weten wel een verrassende remedie!

Recept
Een raw food-recept voor smakelijke dadelbrownies. Lekker en natuurlijk zoet!

Voeding als handel en machtsmiddel
We maken gehakt van de propaganda voor genetisch gemodificeerd voedsel.

Meditatie
Meditatie als sleutel tot zelfgenezing. De ins en outs, tips & tricks van een holistisch huisarts.

Hennep
Plastic verstikt de planeet, hennep kan plastic helpen vervangen! Het Australische Zeoform is geschikt voor meubels, sieraden en meer. De mogelijkheden grenzen aan het ongelooflijke.