Cover_FL1502

Frontier Life 15.02 maart – april 2015

€ 5,95

Symmetrische bevruchting
Rond een dag precies “aan de andere kant” van het jaar (180 dagen gerekend vanaf je geboortedag) werd je mogelijke symmetrische relatiepartner ofwel “De Prins(es) op het witte paard” geboren! Deze harmonie kan doorwerken als je daar kinderen mee krijgt.

Dion rawfood
Dion heeft sinds een klein jaar de diagnose diabetes type 1 maar wil geen insuline spuiten. Dankzij het eten van rawfood hoeft dat tot nu toe ook niet.‘Vanaf dag één voelde ik me beter. Als ik met vrienden ben die bij de McDonald’s allemaal een Big Mac bestellen, weet ik dat ik insuline moet gaan spuiten als ik meedoe. De keuze is helder.’

De geheime code van de Tantristische Yantra
Bij het schilderen van yantra’s zijn je ogen en handen je hulpmiddelen. Waar bij de mantra de trilling van geluid doorwerkt in ons lichaam, gebeurt dit bij de yantra direct door het totale visuele beeld. Het oeroude yantra-schilderen schept balans en werkt helend bij onder andere angstklachten, depressie, verwerking van trauma’s en hoge bloeddruk.

Kinderbuik
Bij medisch centrum Kinderbuik&co staat een integrale aanpak centraal: aandacht, bewust ZIJN, ademhaling, voeding als je beste medicijn en yoga. Alle tezamen hebben zij een positief effect op gezondheid en het ervaren van geluk bij kinderen.

Meditatieles
‘Ik dacht eerst wat is dit voor zweverig sokkengedoe maar heb deze les nu al een paar keer gedaan. Dan thuis nog een powernapje en m’n huiswerk is in no time af!’ Meditatieles helpt scholieren om goed in hun vel te zitten, om rustig te blijven ondanks drukte en stress en om meer rendement te halen uit dat wat ze doen.

Doel is schepping
Licht is op vele niveaus in ons systeem voeding en kent een stofwisseling. Een stofwisseling die ons etherisch dubbel tot gevolg heeft, ons bewustzijn. Bewustzijn is ons etherische veld. Onze vitaliteit blijkt afhankelijk van het goed functioneren van onze lichtstofwisseling.

PLAY!
Bijzondere fotoreportage van de drank- en drugsvrije verbindingsfeesten van de nieuwe generatie twintigers en dertigers.

Aromancy
Aromancy helpt je jezelf te vinden met behulp van de speurtocht naar een unieke, bij jou passende en speciaal voor jou samengestelde geur.

Handboek Kanker
Tel de pluspunten van “alternatieve” en “reguliere” geneeskunde bij elkaar op, adviseert arts Henk Fransen.

Bij
Een mooie mannetjesbij die ook nog eens z’n eigen parfum maakt.

Benny’s Debunker
BLIJF VAN MIJN PLANTJES AF! Monsanto-anticultuur bedreigt vetplantjes en knolbegonia’s.

Hennep
Wat je allemaal van hennep kunt maken.

Bouwen met hennep
Hoe je prima met hennep kunt bouwen.

Ayurveda boekbespreking
Ayurveda herstelt van binnenuit de balans en verslaat zo ziekteverwekkers. Een praktische uitleg.

Docu Home
Beelden die er niet om liegen. Frontier Life bekeek de documentaire HOME van Yann  Arthus-Bertrand nog eens.

Mudra
Mudra’s zijn vinger/hand-posities die energetische drukpunten stimuleren. Dit keer mudra’s voor ontgifting en tegen uitputting.

Recept
Vegetarische couscous/linzenburgers. Het allerlekkerst op een broodje met wat sla en tomaat!