16.5 Voorkant

Frontier Magazine 16.5 september / oktober 2010

€ 5,95

Inhoudsopgave Frontier Magazine 16.5 september / oktober 2010 (nr. 92). Verkrijgbaar als een papieren editie en een digitale versie via de gratis app Tablisto (www.tablisto.nl) op de tablet.

VRIJE- OF NULPUNTENERGIE MACHINES
Eindelijk is het zover dat ik jullie op de hoogte kan/zal brengen over de stand van zaken rond Vrije- of Nulpuntenergie Machines op dit moment. Omdat zich steeds weer nieuwe ontwikkelingen voordoen heeft het langer geduurd dan de bedoeling was. Het zij zo.

DE PSEUDOWETENSCHAP VAN DE ANTI-UFOLOGIE
Er bestaat een aantal opmerkingen van mensen die zichzelf wetenschapper noemen en die de gedachte, dat elke vliegende schotel van buitenaardse herkomst is, aanvallen. De argumenten zijn niet wetenschappelijk, maar geven eerder onderzoek bij proclamatie aan dan werkelijke naspeuringen. Ze hebben tegengas nodig van hen in de wetenschappelijke ufologische gemeenschap om te kunnen omgaan met de foutieve argumenten en de niet-logica van de pseudowetenschappelijke anti-ufologen.

ZWARTE VERSUS WITTE OCCULTISTEN IN HET DUITSLAND ROND WO-II
We gaan bij onze oosterburen enkele van de meest duistere krochten betreden die de occulte wereld rijk is. Alles wederom gebaseerd op authentiek bronmateriaal.

OOGST NEDERLANDSE GRAANCIRKELS 2010
Bij de overgang van het graancirkelseizoen 2009 naar 2010 ontstonden in de koude en sneeuwrijke winter twee sneeuwcirkels in Hoeven. De eerste echte formatie
van 2010 ontstond echter pas op 26 juni. Het maakte het seizoen niet minder interessant, het was een kostelijk seizoen aldus Peter Vanlaerhoven, coördinator graancirkelonderzoeker van de Dutch Crop Circle Archive (DCCA). Hierbij het traditionele overzicht van de Nederlandse graancirkels van het seizoen 2010.

BRANDNETEL, KONING VAN MIJN MOESTUIN!
Kruidenvrouw en genezer Rachel Corby beschrijft een selectie van toepassingen voor de plant die te vaak als onkruid wordt beschouwd.

WILT U EEN GROEIEND BEDRIJF? GROEI DAN ZELF
Dit artikel is geschreven door Peter Toonen en Jaap Vermuë. Peter en Jaap werken samen in trainingen ‘Bewustzijn in bedrijf ’. Ieder heeft hierin een eigen invalshoek en samen vormen zij een krachtig en praktisch geheel, waar spiritualiteit en bewustzijn worden gekoppeld aan leidinggeven in organisaties en bedrijven. Ditzelfde doen zij in dit artikel.

HET VERBAND TUSSEN HET MARTELAARSCHAP VAN JEZUS, DE TWEEDE WERELDOORLOG EN DE WAR ON TERROR
Het Vaticaan zit in een spagaat: wel of niet zaligverklaren van oorlogspaus Pius.

CANNABIS DOODT KANKER
Het artikel beschrijft hoe cannabinoide, de actieve stof in marihuana, de groei remt van tumoren bij laboratoriumdieren en de kankercellen ook doodt.

ZETMEELRIJKE VOEDING EN ONS GENOOM
Evolutionair gezien zijn we in een tijd beland waarin het niet meer valt te ontkennen dat er westerse welvaartsziekten zijn die “pandemische” proporties hebben aangenomen.

DE MAGISCHE WERELD VAN HET OUDE EGYPTE
Egyptische magie – zo heet de nieuwe wintertentoonstelling in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden, met prachtige bruiklenen uit o.a. het Louvre, British Museum en topstukken uit de eigen collectie.

HOE ZULT U ZICH DE ZOMER VAN 2010 HERINNEREN?
Er was in ieder geval veel afwisseling in het weer, met extreme hitte en droogte, afgewisseld met heftige hoosbuien, terwijl er op de achtergrond in Nederland en België een feuilleton voortkabbelde over de formatie van een landsregering. Niks aan de hand?

SAMEN-WERKEN IS DE ENIGE WEG
Hoogste tijd voor een update over de stand van zaken, want hoe is het eigenlijk met de stichting Eco Lodge(ic), de plannen, GEET, toekomst, etc?

DE GEBOORTE VAN EEN NIEUWE MENSHEID (DEEL 1)
Nu komt Drunvalo Melchizedek met een vervolg op het verhaal over ‘De Maya van de eeuwige tijd’ waarbij de nadruk ligt op een menselijke bewustzijnsverandering waar we allemaal door heen zullen gaan.

En verder…
COLOFON
PRODUCTEN
COLUMN: OCEANEN UPDATE
MAYA-ASTROLOGIE
IN DE BAN VAN HET LEVEN (deel 7 van 52)
COLUMN: DE AARDE ALS ‘BOERDERIJ’, ‘TUIN’ OF ‘SCHOOL’
BOEKENKATERN

Wilt u niets missen over die onderwerpen die markante invloeden kunnen hebben op de toekomstige wetenschap of religie? Neem dan een abonnement op Frontier Magazine! Meldt u online aan, of neem contact op met: Frontier Magazine, Leliegracht 42, 1015 DH Amsterdam, tel: 020-3309151, website: www.frontierworld.nl, e-mail: info@frontierworld.nl

De digitale versie is verkrijgbaar via de gratis app Tablisto (www.tablisto.nl) op de tablet.

Frontier Magazine is ook verkrijgbaar in onze winkel de Frontier Bookshop in Amsterdam.