16.6 Voorkant

Frontier Magazine 16.6 november / december 2010

€ 5,95

Inhoudsopgave Frontier Magazine 16.6 november / december 2010 (nr. 93). Verkrijgbaar als een papieren editie en een digitale versie via de gratis app Tablisto (www.tablisto.nl) op de tablet.

BOODSCHAP VAN DE ELDERS (DEEL 2)
Het bezoek van de Elders aan Nederland en België zit er op en terugkijkend was dit een bijzonder waardevolle week. Door hun hebben we een kijkje mogen nemen in de Nieuwe Tijd die er aan staat te komen. Tot nog toe was dit een vrij abstract gegeven maar door hetgeen de Elders wisten te vertellen weten we dat er een prachtige tijd gaat komen die zeer hoopvol is en vol liefde zal zijn.

VERMIJD GENETISCH GEMODIFICEERD VOEDSEL
Er zijn acht Genetisch Gemodifi ceerde voedingsgewassen: soja, maïs, katoen, canola, suikerbieten, Hawaiian papaja, en een klein beetje courgette en gele pompoen (yellow squash). De twee belangrijkste redenen waarom planten zijn gemodifi ceerd, zijn om hen in staat te stellen, hetzij vergif te drinken of om gif te produceren. Maar zijn ze wel gezond voor de mens?

NEDERLANDSE GRAANCIRKELS ANDERS ‘ZIEN’
Richard van Rijswijk, bekend vanwege de creatie van zandcirkels stort zich dit keer op graancirkels. Tijdens zijn ontdekkingstocht heeft hij alle Nederlandse formaties en de bij ons bekende en ontdekte sterke leylijnen in de buurt van Zevenbergen in Google Earth gezet, om te kijken of er enigszins een structuur in te vinden was. Laat u zich verbazen over zijn ontdekkingen.

JOHN LENNONS GROOTSTE WERK MOET NOG KOMEN
Op 9 oktober 2010 had John Lennon 70 jaar kunnen worden als hij niet op zijn veertigste was vermoord. In Liverpool werd op die dag door zijn zoon Julian het John Lennon Peace Monument onthuld. Wat valt er nog over deze opmerkelijke popmuzikant te zeggen?

DE GEBOORTE VAN EEN NIEUWE MENSHEID (DEEL 2)
Drunvalo vertelt in deel 2 van dit artikel over de menselijke bewustzijnsverandering waar we allemaal door heen zullen gaan. Hij gaat in op een uitgevoerde ceremonie waarbij Moeder Aarde op dat moment geboorte gaf aan een nieuw bewustzijnsraster, waarmee de geboorte van de nieuwe tijd geboren was.

DE RECONNECTIE ONDER DE MICROSCOOP VAN DE WETENSCHAP
Doug De Vito, na Eric Pearl de tweede man achter reconnectieve heling, geeft met zijn marketing- en wetenschappelijke achtergrond een nieuwe impuls aan deze nieuwe en unieke manier van heling. Hij maakt zich de laatste jaren vooral sterk voor het opvoeren van wetenschappelijk bewijs.

DUURZAME ENERGIEOPWEKKING
Van 19 – 25 september jl. vond in het Centre Lothlorien van Lucas Slager alweer de tweede energieweek plaats. In een open sfeer werd informatie uitgewisseld over vrije of “alternatieve” energie.

BEPROEVING ALS INWIJDING
Oude mysteriescholen forceerden iemands inzicht met soms bizarre of griezelige inwijdingstesten. In de moderne tijd kan astma of een relatieprobleem je hetzelfde gevoel geven.

DE PSEUDOWETENSCHAP VAN DE ANTI-UFOLOGIE
UFOlogen neigen ernaar kritisch te zijn. De pseudowetenschappelijke antiufologen lijken nooit kritiek te hebben op een andere debunker, ongeacht hoe onjuist diens beweringen ook zijn.

FASCINNEREND DEBUUT VAN JONGE AUTEUR
Of hij een rijke fantasie heeft? Het is maar wat je rijke fantasie noemt. Die van Jurre Kielen (24) kan in elk geval behoorlijk op hol slaan. En dan ziet hij het ook allemaal echt voor zich.

ZWARTE VERSUS WITTE OCCULTISTEN IN HET DUITSLAND ROND WO-II DEEL 2
We gaan bij onze oosterburen enkele van de meest duistere krochten betreden die de occulte wereld rijk is. Alles wederom gebaseerd op authentiek bronmateriaal.

UFO CHARME OFFENSIEF
Er zijn maanden dat er geen noemenswaardige informatie over het UFO fenomeen te melden is. De afgelopen maanden lijkt het tij echter te keren en komt het nieuws over buitenaards leven in een stroomversnelling.

GRAPEFRUIT SEED EXTRACT
Een bijzondere vrucht, de grapefruit. Niet alleen smaakt zij lekker, de zaden zijn op het gebied van alternatieve geneeskunde een belangrijk onderdeel voor de gezondheid van de mens.

En verder…
COLOFON
IN DE BAN VAN HET LEVEN (deel 8 van 52)
NIEUW: VERZAMELCATALOGUS GEZONDE PRODUCTEN
MAYA-ASTROLOGIE
BOEKENKATERN

Wilt u niets missen over die onderwerpen die markante invloeden kunnen hebben op de toekomstige wetenschap of religie? Neem dan een abonnement op Frontier Magazine! Meldt u online aan, of neem contact op met: Frontier Magazine, Leliegracht 42, 1015 DH Amsterdam, tel: 020-3309151, website: www.frontierworld.nl, e-mail: info@frontierworld.nl

De digitale versie is verkrijgbaar via de gratis app Tablisto (www.tablisto.nl) op de tablet.

Frontier Magazine is ook verkrijgbaar in onze winkel de Frontier Bookshop in Amsterdam.