CoverFR171

Frontier Magazine 17.1, januari / februari 2011

€ 5,95

Entiteiten, exorcismen en de slimste methodes voor psycho-energetische zelfverdediging (deel 1)
Benjamin Adamah bespreekt in handboekstijl een onderwerp dat voor een groot deel valt onder de kop praktisch huis tuin en keuken-occultisme. Hoe moet je omgaan met entiteiten, exorcismen en wat zijn de slimste methodes voor psycho-energetische zelfverdediging.

Grenzeloos Actueel
Een nieuwe rubriek waarin het actuele nieuws op de voet gevolgd wordt, door de ontwikkelingen kort aan te stippen: buitenaards leven, WikiLeaks, Zacharia Sitchin, Karel van Huffelen, tijdschrift KIJK, Holy Thorn Tree, de Maan, Nikola Tesla, Nazi-schijven, Reconnectie en Frontier Award.

Heilige Graancirkels
Een spook in een Bed & Breakfast, graancirkels in het land, een verdwenen bisschop, Koning Arthur die zo naarstig op zoek was naar de Heilige Graal en Sint Joris die het gevecht met de Draak aan ging. Kortom, de avonturen die Bert Janssen beleefde gedurende een aantal weken in Wiltshire, Engeland.

Het effect van straling op de geest
In Frontier Magazine 16.4 nummer 91 verscheen een eerder artikel van mijn hand over de effecten van straling op het lichaam. Dit is het vervolg erop, waarin Hayo Bol zal ingaan op de effecten van straling op de geest. De geest staat hier voor de ziel en het verstand dat het denken en voelen bestrijkt. Omdat  deze termen makkelijk voor verschillende interpretaties vatbaar zijn, start het artikel met enige uitleg en de relevantie van dit onderwerp voor u als lezer.

Hitlers vlucht uit Berlijn
Robin de Ruiterzet in dit artikel uiteen dat Hitler geen zelfmoord pleegde. Aan de hand van documenten van verschillende inlichtingendiensten en geheime oorlogsrapporten wordt aangetoond dat Hitler met hulp van de Britse geheime dienst wist te ontsnappen. Zijn echtgenote Eva Braun werd samen met een dubbelganger opgeofferd en vermoord.

Mediwietolie, het ideale volksmedicijn
Hennep is het oudste landbouwgewas dat de mensheid kent. Het wordt gebruikt voor de productie van vezels en olie, maar ook als genotmiddel en als medicijn. Nadeel was altijd dat je er stoned of high van werd. Mediwiet olie omzeilt dat probleem door de werkzame stof per druppel over de dag te verdelen. Nu kan cannabis als medicijn worden ingezet bij allerlei ziekten waarvoor het tot nu toe geïnhaleerd werd.

Micha kat – een gedreven man
Onderzoeksjournalist Micha Kat is in ons land een van de prominentste klokkenluiders. Dit was voor de lezers van Frontier Magazine reden om hem met grote meerderheid de bekende, jaarlijkse Frontier Award voor grensverleggend bewustzijn toe te kennen. Frontier Magazine had een gesprek met deze uitzonderlijke man.

Een nieuwe ontdekking van een oude kristallen schedel
De Mitchell-Hedges Kristallen Schedel is niet langer uniek! Uit Afrika, via Californië, is een andere oude schedel, “Compassion”, verschenen, met een losse kaak. Deze schedel geeft het kristallen schedellandschap, nu al een ander gezicht!

2012: ontmaskering
De aanloop naar 2012 is de periode van de Apocalyps. Dit woord wordt wel eens in verband gebracht met begrippen als ‘totale vernietiging’ van onze planeet. Is het werkelijk zo erg? Peter Toonen neemt de stand van zaken door.

De Boodschap van de Essenen
Ton van der Kroon reist al jaren de hele wereld over reist op zoek naar heilige
plaatsen, spirituele tradities en sjamanistische culturen. In dit artikel reizen we met hem mee naar Jericho, de oudste stad ter wereld, gelegen in de Dode Zee vallei. Daar ontmoet hij de mysterieuze Ibrahim en komt hij in contact met de boodschap van de mystieke Essenen.

Wereldleiders in de ban van de Ring
Het individu is financieel en lichamelijk verzwakt, maar ook mentaal en spiritueel. Deze noodsituatie kan zorgen voor het abnormaal handelen van de mens. 2012 zal een uitermate belangrijk keerpunt betekenen in onze wereldgeschiedenis. Laat ons nu samen opstaan tegen de duistere machten, omwille van de waarheid, de vrede, de vrijheid, de oprechte liefde en het wederzijdse respect. Informeer jezelf en jouw vrienden nu!

De WikiLeaks hutspot
Wie gelooft er in, die waterval van verhalen, verklaringen, lekken, verdenkingen en kladvelletjes die via WikiLeaks dagelijks over ons heen wordt gegoten? In al die voor de
Verenigde Staten en veel andere landen zo levensgevaarlijke onthullingen waarmee we in toenemende mate worden bedolven? De gevestigde pers lijkt het allemaal voor zoete koek
te slikken. Moeten wij dat ook?

Je bent wat je eet
Wat kunt u doen om u gezond en energiek te voelen ongeacht welke leeftijd? Kunt u het zich voorstellen, dat u bijna nooit verkouden of grieperig wordt? Hoeveel tijd zou u dat schelen? Wat zou u allemaal kunnen doen in die tijd? Wat zou u daar voor over hebben? David Wolfe bracht de antwoorden op deze vragen samen op 31 oktober in de MirrorCentre in een ontwakende 5 uur durende lezing.

En Verder…

Colofon

Maya-Astrologie

Verzamelcatalogus Gezonde Producten

In de Ban van het Leven deel 9 van 52

Column: Vrije Energie
Nederlandes WikiLeaks

Boekenkatern