CoverFR173

Frontier Magazine 17.3, maart / april 2011

€ 5,95

Handleiding voor 2011
Volgens Boudewijn Zweerts is het tijd. De deuren staan open: onze collectieve stap die individueel mag worden ingezet en beleefd, kan nu eindelijk beginnen. We zijn bezig met een gigantische individuele en collectieve Missie. 2011voelt voor velen aan als het jaar dat we de
hoek om zijn en bij de kern uitkomen.

De rijke man en de arme Lazarus
De wereld waar wij momenteel in leven toont grote overeenstemmingen met die van Jezus Christus. Zijn lessen – ondanks tweeduizend jaar Christendom – zijn nog steeds razend actueel en grotendeels niet gerealiseerd. Marcel Messing gaat in zijn nieuwste boek, Het Huis op de Rots Gebouwd, in op een aantal parabels. In dit artikel toont Messing met cijfers aan hoe onze wereld in elkaar zit en waar wij aan moeten timmeren.

De digitale Apocalypse
Het “Internet van Dingen” biedt slechts kille actualiteit, maar wel van zo’n hoog Godallemachtig-wat-is-dit-nu-weer?!-gehalte dat Benjamin Adamah in het afrondingskader van zijn zeven jaar klokkenluiderschap tegen straling nog een keer de lieslaarzen besloot aan te trekken om door de digitale modder te waden. Ineens vallen alle dingen namelijk op hun plek en hij vindt het belangrijk dit aan te kaarten. De EU wil dat we door de bomen het bos niet meer zien van wat de Europese Commissie zelf als de toekomst van het Internet ziet. Die lol mogen we die Bilderbergers niet gunnen, want ze plannen een monster tjokvol Enduring Freedom-DNA.

De laatste twintigvoudige versnelling in de Maya-kalender
De Maya-kalender geeft een tijdsplan voor de evolutie van het bewustzijn. De negende en laatste twintigvoudige versnelling in deze kalender is – gedateerd op 9 maart 2011. Deze datum markeert de start van de Universele Onderwereld. Een korte tijdscyclus van slechts 234 dagen die eindigt op 28 oktober 2011. Hierin zou ons bewustzijn in 13 ‘dagen’ en ‘nachten’ van 18 etmalen in stormachtig tempo de laatste stappen moeten zetten naar een hogere vorm waarin wij meer in eenheid zullen gaan leven. Op welke feiten is deze verwachting gebaseerd? En welke mogelijkhe den biedt deze ‘eindfase’ van de Maya-kalender ons?

De omgeving van de Sfinx
Er is een goede kans dat alles wat je weet over de ligging van het terrein tussen de Sfinx, de toegangsweg naar de piramide van Chefren en zijn omgeving volledig herzien zal moeten worden. Een groot aantal nieuwe factoren komt in dit artikel aan het licht en op een dag kan een levendig debat tussen de experts leiden tot een conclusie die de huidige, opgelegde ‘politiek correcte’ hypothesen doen wankelen.

De vergeten jaren van Jezus in India en Tibet
Het evangelie van Issa is een biografie van Jezus die is opgetekend in Tibet enige jaren na de kruisiging van Jezus. Issa is de Indiase en Tibetaanse naam voor Jezus en is waarschijnlijk afgeleid van het Sanskriet woord Isha dat ‘Heer’ betekent. Het bijzondere van dit evangelie is dat het een heel andere kijk geeft op de persoon van Jezus dan datgene wat wij uit de teksten van het Nieuwe Testament weten.

Smit geneest volksvijand nummer 1: kou
Zwart van binnen, van buiten wit geverfd door God. Dat is zoals vloekendokter Olof Smit wordt omschreven. Hij is in staat vloeken te kantelen, maar hij wordt boos als je hem sjamaan noemt. Voor het eerst treedt Smit in de publiciteit als kruidengenezer met twee drankjes die, zoals hij dat noemt, volksziekte nummer 1 kunnen genezen: kou. “Kou is de boosdoener van 80 procent van alle ziektes, waaronder kanker.”

Parasieten en galstenen in je lijf
Een parasiet is een levensvorm die zich ten koste van een ander organisme (de gastheer) in stand houdt en vermenigvuldigt. Er bestaan verschillende soorten parasieten maar we richten ons in dit stuk op de protozoa die darmklachten veroorzaken. Aangezien in Nederland de darmparasiet het meeste voorkomt.

Geluiden vanuit de ruimte
De opkomst van het zogenoemde ‘ruimte-weer’ (space weather) houdt direct verband met diepgaande planetaire veranderingen, maar ook met het stijgend aantal UFO-spottings van niet-mechanische aard. Een toenemende instroom van kosmische hoogfrequente energie op Aarde vormt een bedreiging voor onze van technologie afhankelijke wereld, maar fungeert tevens als update van ons DNA.

Rennes-le-Château in Frankrijk en Glastonbury in Engeland
Sacred twins. Wat een mooie aanduiding voor deze twee Heilige Tweelingen. Twee bijzondere plaatsen, heilige plaatsen. Een in Rennes-le-Château in Frankrijk, aan de voet de Pyreneeën en een in Glastonbury in Engeland, in het district Somerset. Beide zijn magische, mysterieuze plekken. Over beide plaatsen zijn honderden boeken geschreven. En duizenden pelgrims trekken er elk jaar naar toe.

Het Verzamelpunt
Het is belangrijk dat er een gezonde balans is tussen lichaam en geest. Hoe beter de balans, hoe beter men zich voelt. Door een toenemend aantal invloeden van buitenaf – stress, straling, voedingsmiddelen, luchtvervuiling enzovoort – raakt het lichaam uit balans. Met een verzamelpuntcorrectie behandeling worden vaak goede en soms verbluffende resultaten geboekt. Vele mensen komen op deze wijze van hun chronische, geestelijke en lichamelijke klachten af.

En Verder…
Colofon

Maya-Astrologie
Gezonde Producten

In de Ban van het Leven deel 11 van 52

Column: Buitenaardse zielen?
Boekenkatern