CoverFR175

Frontier Magazine 17.5, juni / juli 2011

€ 5,95

UFO’s zijn echt 
Of je nu wel of niet gelooft dat UFO’s bezoekers van een andere planeet zijn, een voormalige hooggedecoreerde militaire officier komt nu naar buiten met informatie die beide kampen in het voortgaande UFO-debat furieus kan maken.

Helen of genezen?
Verslag 3e  ABB congres Samen Genezen Duurzaam Beter. Op het congres waren diverse vooraanstaande sprekers vanuit verschillende medische disciplines te volgen. Binnen de reguliere en complementaire zorg, heerst nogal eens verwarring over wanneer je nou spreekt over helen en wanneer over genezen. Waarin zit het’m nou dat het doel ondergeschikt is geraakt aan de middelen?

De Vamachara-Archieven
Dit is het eerste deel van een serie artikelen over het Linker Pad. Het Linker Pad (vamachara) is een volwaardige spirituele richting die in India soms hoger aanzien geniet dan het Rechter Pad (dakshinachara). Het authentieke Linker pad is dan ook niet wat men er in de regel bij associeert. De spiritualiteit ervan richt zich primair op de immanentie van het goddelijke in plaats van het eenzijdig identiek stellen van het goddelijke aan het transcendente.

Goud voorbij de $ 1500 grens 
Door de tijden heen heeft goud een grote aantrekkingskracht op de mens uitgeoefend. Tot 2004 hadden we te maken met een stabiele lage goudprijs dankzij een enorme manipulatie van de goudprijs door de Westerse Centrale Banken. Na 2004 is de strategie gewijzigd en lijkt de goudprijs bezig met een onstuitbare stijging. In dit artikel treft u een uiteenzetting aan van  de achtergronden van goudprijs manipulatie.  

Rennes-le-Château in Frankrijk en Glastonbury in Engeland – deel 3
Sacred twins. Wat een mooie aanduiding voor deze twee Heilige Tweelingen. Twee bijzondere plaatsen, heilige plaatsen. Een in Rennes-le-Château in Frankrijk, aan de voet de Pyreneeën en een in Glastonbury in Engeland, in het district Somerset. Beide zijn magische, mysterieuze plekken. Over beide plaatsen zijn honderden boeken geschreven. En duizenden pelgrims trekken er elk jaar naar toe.

Schadelijke straling: het roer kan nu om!
De onnatuurlijke straling afkomstig van ons mobieltje, computer en Ipad brengt onze gezondheid in gevaar. Tenzij we het roer drastisch omgooien. Jim Wagenaar uitvinder van Floww Health Technology heeft de mogelijkheid ontdekt om straling te transformeren naar een bioveld van lichaamsvriendelijke straling. Er zijn diverse apparaten ontwikkeld waarmee de techniek eenvoudig toe te passen is.

Gelukkig Nieuw Wit Ritmische Tovenaar Jaar!
Op 26 juli begint in de Dreamspell Maya Kalender het jaar van de Witte Ritmische Tovenaar. Een jaar wordt genoemd naar de energie van de eerste dag van het jaar: Witte Tovenaar gecombineerd met Toon 6. Toon 6 staat voor organiseren, in balans brengen en gelijkheid brengen. De Witte Tovenaar staat voor ontvankelijkheid, betovering en tijdloosheid. Wat kunnen we dit jaar verwachten?  

Met een mp3 je vrijheid tegemoet
Ontdoe je van je verleden’ is in vijf woorden de boodschap van Onno Nieveen. En wie wil dat niet, meer zelfvertrouwen en energie, gewaar zijn en het denken ontspannen door het gebruik van resonantie. Homeopaat Peter Chappell maakt het mogelijk. Niet met druppels of pillen, maar met mp3′s: PPD Resonantie Technologie zet hyperactieve reptielenbrein in waakstand.  

Tarwegrassap 
Het vers geperst sap van ontkiemde tarwegraszaden gedronken in een klein jeneverglaasje (30cl) houdt je kerngezond!

Kogels van Kernafval
De link tussen kernenergie en wapenindustrie is  voor veel mensen wel duidelijk. Het uranium waar een kerncentrale op draait is in hoog-verrijkte vorm geschikt voor een atoombom. Plutonium, kernafval dat in een kerncentrale ontstaat, is daar nog beter voor geschikt. Bleef het daar maar want de slagvelden van de laatste twee decennia werden het toneel van een ongekende besmetting door een veel minder bekend afvalproduct. Het gebruik hiervan stelt verboden wapens uit het verleden in de schaduw: erger dan napalm, erger dan clusterbommen en zelfs erger dan Monsanto’s ontbladeringsmiddel Agent Orange. Dit onmenselijke wapen heet: verarmd uranium.

En Verder…
Colofon
Maya-Astrologie
Grenssverleggende Producten
In de Ban van het Leven deel 13 van 52
Column: Geef vrede een kans
Boekenkatern