CoverFR176

Frontier Magazine 17.6, juli / augustus 2011

€ 5,95

Bilderberg 2011
Een samenvatting van wat via lekken in de organisatie naar buiten is gekomen over hetgeen werd besproken tijdens de meest recente bijeenkomst van de Bilderberggroep van 9 tot 12 juni in Zwitserland.

Bekentenissen van een anonieme Zwitserse bankier over de Bilderberg Groep
Op maandag 30 mei 2011 interviewde de Russische journalist Peter Odintsov een hooggeplaatste Zwitserse bankier in Moskou. De bankier verklaarde in het interview dat hij betrokken is geweest bij een directe betaling in contanten
aan een professionele huurmoordenaar, die was ingehuurd om de president van een derde wereldland te vermoorden.

De Vamachara-Archieven deel 2
Dit is het tweede deel van een serie artikelen over het Linker Pad. De leer der Elementen is een van de alleroudste systemen ter wereld om een geordende grip te krijgen op allerlei processen en verschijnselen in zowel de aardse realiteit als de metafysische. De Elementenleer ligt ook aan de basis van de Chinese en Ayurvedische geneeskunde. Deze kunnen nog steeds uitstekend wedijveren met de westerse die op een totaal ander paradigma is gefundeerd. Althans sinds vrij kort, want nog niet zo lang geleden werkte men hier ook met bijvoorbeeld vier aan de Elementen gerelateerde menstypen.

De vloek van de Noord-Amerikaanse Indiaan en het heilkruid van de Noord-Europese Bleekhuid
Iedereen weet van de zeer verslavende en schadelijk werking van de tabaksplant, vanwege het hoge gehalte aan nicotine dat in deze plant Tabacum Nicotiana zit. Weinigen weten echter dat deze plant uit Amerika komt en uitsluitend bij bepaalde ceremoniën (Vredespijp) door de Indianen gebruikt werd.

Gamificatie
De Nederlandse zakenman Jacob Gelt Dekker, afwisselend woonachtig te Curaçao, Miami en Amsterdam, is zowel een ondernemende idealist als een idealistische ondernemer. Hij heeft niet alleen een fijne neus voor zaken, maar ook gevoel voor historische waarden. In deze overpeinzing gaat hij in op de Gamificatie van de maatschappij. 

De theorie van de 5 kindconclusies 
Onlangs is het boek “De 5 kindconclusies“ van Lisette Schuitemaker verschenen. Daarin beschrijft zij hoe wij allemaal ooit kindconclusies hebben getrokken: indrukken die je als kind kreeg en de conclusies die je daaruit trok over jezelf en jouw plek in de wereld. Aan de hand van sprekende verhalen uit haar praktijk laat zij zien hoe kindconclusies werken bij iedereen. De 5 kindconclusies vertelt je precies wat je denkt, maar ook hoe je anders kunt leren denken. In dit artikel treft u een korte impressie van het boek aan.

Terugkeer van mineralen in de landbouw 
Onze moderne landbouwmethoden en ook de bio-landbouw zijn nog
steeds gebaseerd op het in 1840 gepubliceerde studiewerk van Justus von
Liebig, waarin hij de zouten opsomt, die planten als voeding nodig hebben (vooral
stikstof-, fosfor- en kali-zouten). Die zouten moesten volgens hem in een bepaalde
verhouding aanwezig zijn. Vlak voor zijn dood kwam hij echter tot de conclusie dat de moderne landbouw ten onder gaat door de roofbouw op de grond. Door het establishment werd dat doordgezwegen.

Chaga, de Koning onder anti-oxidanten
De Chaga paddenstoel is een langzaam groeiende parasiet die groeit op beschadigde
en zieke berkenbomen en voorkomt in koude regio’s in de bossen van Rusland, Korea, het noorden van Oost-Europa, het noorden van de VS en in Canada.  Al ruim 4600 jaar geleden gebruikten een groot aantal Aziatische volkeren Chaga, om een gezonde balans in levensenergie (‘chi’) te behouden, om langer jong, actief en gezond te blijven en om het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam te stimuleren. 

Voorspellingen van de Indische Palmbladeren voor de huidige tijd, 2012 en erna
De huidige tijd in de mensheids-evolutie staat in het teken van grote omwentelingen. Dit artikel gaat over wat de Indische Palmbladeren daarover voorspeld hebben, hoe dat met andere profetieën samenhangt en hoe inzichten vanuit de esoterie omtrent de huidige fase van onze evolutie kunnen bijdragen aan een beter begrip over wat er gaande is.

Paus van Satan
Is het mogelijk dat Vlaanderen een van de grootste Satanaanbidders ooit had? Een echte Satansaanbidder wiens gelijke nergens in Europa te vinden was? En dat die man een priester was, in de Heilig Bloed kapel in Brugge? Hoe vreemd dit ook moge klinken, dat is precies wat de populaire auteur Joris-Karl Huysmans in een schandaalroman publiceerde.

En Verder…

Colofon

Maya-Astrologie

Grensverleggende Producten

Frontier Magazine gaat digitaal

Column: Crashte Stalin de Roswell UFO ?

Boekenkatern