CoverFR177

Frontier Magazine 17.7, september 2011

€ 5,95

Invloed van de “onzichtbare” BIS bank 
In 1930 werd in Den Haag de Bank for International Setttlements (BIS Bank) opgericht. Via de BIS Bank zouden de Duitse herstelbetalingen worden gecoördineerd. Later werd echter via deze bank juist nazi Duitsland gefinancierd. Na de oorlog raakte de bank op de achtergrond, maar behoudt een behoorlijke vinger in de financiлle pap. Als het huidige financiлle stelsel straks onderuit gaat zal de BIS bank als de nieuwe wereld centrale bank gaan functioneren wat gepaard zal gaan met een wereldwijde hervorming van het financiлle stelsel. Maar of we daar veel beter van worden?

De Vamachara-Archieven deel 3
Dit is het derde deel van een serie artikelen over het Linker Pad. De leer der Elementen is een van de alleroudste systemen ter wereld om een geordende grip te krijgen op allerlei processen en verschijnselen in zowel de aardse realiteit als de metafysische. De Elementenleer ligt ook aan de basis van de Chinese en Ayurvedische geneeskunde. Deze kunnen nog steeds uitstekend wedijveren met de westerse die op een totaal ander paradigma is gefundeerd. Althans sinds vrij kort, want nog niet zo lang geleden werkte men hier ook met bijvoorbeeld vier aan de Elementen gerelateerde menstypen.

Ziekte van Alzheimer verbetert na 37 dagen kokosolie
Als je ooit iemand gekend hebt met de ziekte van Alzheimer weet je hoe het je hart kan breken. Niet alleen houden alle persoonlijke en geestelijke vermogens op, vernietigt het de waardigheid van iemand… maar het wist ook iemands persoonlijkheid met achterlating van slechts een schil van het gewone menselijke. Dit artikel handelt over het tegengaan van de verschijnselen van Alzheimer door middel van kokosolie dat overal verkrijgbaar is.

De piramide van Austerlitz
De Piramide van Austerlitz, gesitueerd in de buurt van Utrecht, heeft zo op het eerste gezicht weinig met mysterieuze zaken te maken. Wij weten wanneer deze werd gebouwd, door wie en zelfs met welke bedoeling. Maar… is dat wel zo? Is er meer aan de hand met een van de weinige in Europa gebouwde piramides?

Bewijs gevonden van oude elektrische apparaten in de Grote Piramide?
Nieuw beeldmateriaal in de Grote Piramide schacht toont bewijs van elektrische polen, kabels en zelfs oude schakelschema’s! De ontdekking van elektrische contacten en bedrading in de Grote Piramide samen met markeringen die tonen hoe ze verbonden moeten worden, passen nergens in de conventionele Egyptologie maar bevestigen de theorie die Christopher Dunn in 1998 reeds in zijn eerste boek had gepubliceerd.

Forever 27 Club
Met het overlijden van Amy Winehouse is zij ongewild toegetreden tot een club waar eigenlijk niemand lid van wil worden: “de Forever 27 Club”. De leden van deze club hebben gemeen dat ze allen beroemd popartiest waren die niet ouder werden dan 27 lentes. Het getal 27 lijkt hiermee in de popcultuur een fenomeen, een vreemde vloek of een statistische afwijking. Om dit mysterie te ontrafelen hebben we numeroloog Pieter van de Poll gevraagd hier naar te kijken.

Technische en Medische Revolutie?
In België is een Iraniër woonachtig met de naam Mehran Keshe die de oplossingen lijkt te hebben waar de maatschappij met smart op zit te wachten. Energievoorziening, gezondheidsproblemen en milieuproblemen zouden door deze ene persoon op te lossen zijn. Zou de nieuwe grensverleggende uitvinder gevonden zijn? De bedoeling van Keshe is een school op te richten om zijn kennis aan anderen te onderrichten opdat de mensheid gediend kan worden.

Out of the box-denken tegen kanker
Hoe kun je zoveel mogelijk mensen bewust maken van de verschillende manieren die er zijn om kanker te bestrijden? Waar de meesten automatisch denken aan chemotherapie en bestraling, zijn er tegenwoordig nog veel meer – succesvolle – methoden. Wat te denken van het Gorter Model waar dr. Robert Gorter in 2000 mee startte? Het Gorter Model bestaat uit een aantal medische interventies zoals therapeutische koorts, locale hyperthermie, vaccinatie middels dendritische cellen, infusen van vitamines en sporenelementen en thymus- en miltpeptiden.
En Verder…
Colofon
Maya-Astrologie
Gezondheidsproducten
Boekenkatern