CoverFR178

Frontier Magazine 17.8, oktober / november 2011

€ 5,95

Akaija: Wij zijn Een
De Akaija is een kosmisch sieraad, ontstaan in samenwerking met de Lichtwereld. Wim, de maker van de Akaija, heeft dit doorgekregen van zijn overleden vriendin Linda. Vlak voor haar overlijden hebben zij afgesproken dat zij hem, indien mogelijk, zou gaan inspireren. Wat hij nooit had verwacht was dat ze hem ertoe zou aanzetten om edelsmid te worden, waardoor het mogelijk werd om de Akaija te creëren. Ook de naam is doorgegeven, en het is niet zomaar een naam.

De Vamachara-Archieven deel 4
Kabbala Links of Rechts? In de oppervlakkige beschouwing en in die van zondagse kabbalaclubjes lijkt de kabbala als de mystieke leer van de joden en met het symbool van de Jacobsladder naar de hemel een uitgesproken Rechter Pad spiritualiteit te promoten.

Ananas
Ananas is na de banaan het meest populaire tropische fruit. Het wekelijks eten van ananas geeft het lichaam aanzienlijke gezondheidsvoordelen.

De nederlandse graancirkels van 2011

Het graancirkelseizoen van 2011 is voorbij. De velden zijn geoogst, het canvas is verdwenen. Alhoewel… niets zo onvoorspelbaar en ondoorgrondelijk als de Cirkelmakers. Het begrip ‘canvas’ nemen ze steeds ruimer: niet alleen tarwe maar ook gras en boterbloemen werden dit jaar gebruikt voor hun creaties. We sluiten het graancirkelseizoen af en de score is in Nederland blijven steken op 10 complexe formaties in gras en tarwe, plus een kleine grasring. Niet slecht voor mondiale begrippen.

De 5 oorzaken van overlijden.
In de natuurgeneeskunde worden 5 doodsoorzaken beschreven los van de officiële doodsoorzaken zoals hart- en bloedvaten, kanker of COPD. Dat zijn namelijk meer kwalificaties en symptomen dan een werkelijke oorzaak. Het effect van kanker of hartfalen is dat je er aan kunt overlijden, maar wat veroorzaakt het? Daar heeft de natuurgeneeskunde mogelijkerwijs wel een antwoord op. Kanker is geen oorzaak maar een effect van levensstijl, eetpatroon, toxines, je emotionele gezondheid en mentale/emotionele stress. Al deze oorzaken zou je in principe zelf in de hand kunnen houden.

De Menselijke Geest past in een Lucifersdoos
Een wereldse beschouwing in dichtvorm van kunstenaar Kamiel Proost

Nikola Tesla: “De toekomst is van mij”
Nikola Tesla (1856 – 1943) is overduidelijk de grootste uitvinder van de moderne tijd. De maatschappij  kon in een snel tempo naar een nieuw tijdperk gaan, alleen maar dankzij de uitvindingen van deze van oorsprong Kroatisch-Servische flamboyante uitvinder. Een totaal van 700 patenten hebben we allemaal aan deze ene man te danken, waardoor we onder andere wisselstroom, radio, de tl-buis, draadloze besturingen en robotica kunnen gebruiken. Verder staat hij aan de basis van vele uitvindingen. Als Tesla een onbeperkt budget ter beschikking had gehad, dan had de wereld er totaal anders uitgezien.

De herontdekking van aether
“Jahaa mensen….., we zijn weer in de ether!” U zult het wel eens op de radio gehoord hebben. Heeft u zich echter wel eens afgevraagd wat met deze ‘ether’ precies bedoeld werd? Het kan immers onmogelijk gaan over de chemische ether uit de scheikundeles?!

Voed het land dat ons voedt 
De bovenste grondlaag van onze planeet is moe, hongerig en verarmd. We hebben haar uitgeput, vergiftigd met synthetische chemicaliën en beroofd van haar groene kleed. Op onze beurt voelen wij ons moe, leeg en slecht gevoed, ondanks onze overvoeding. Degeneratieve ziekten en misdaad vieren hoogtij als nooit tevoren. Een toenemend aantal volwassenen en kinderen zijn afhankelijk van verslavende geneesmiddelen en drugs om het leven te overleven. Hoe vinden we de wortels van zo’n doordringende en algemene disharmonie? 

Smoking gun voor egyptologie gevonden
De oude Egyptenaren zeiden dat hun voorouders uit de hemel naar beneden kwamen in hemelschepen. De Inca, Maya, Olmec, Azteekse, Soemerische, Arcadische, Indiase en bijna alle andere eerste antieke beschavingen zeiden hetzelfde. Ze lieten het zien in hun heilige geschriften en hun afbeeldingen, en toch denkt de hele wereld dat het allemaal leugens zijn. Zoals bij veel van deze culturen van voorbije tijden zijn er ook in de recente geschiedenis en vandaag de dag verslagen van onverklaarde objecten in de lucht, in elk afzonderlijk land. Tot op de dag van vandaag worden die allemaal officieel genegeerd onder het voorwendsel dat er ‘ontoereikend bewijs’ voor is.

Vrijland Vrijgeld
Silvio Gesell (1862 – 1930) is denker, sociaal hervormer en uitvinder van een vrije economie. Basis voor zijn systeem is de gelijkheid van alle mensen en het recht van allen op welvaart. Dit wou hij verwezenlijken door totale vrije concurrentie zodat eenieder zijn bekwaamheden kan ontplooien en afhankelijk daarvan geld verdienen. De minder begaafden zouden steeds onderdak en geldelijke steun krijgen. Daartoe verwierp hij grondbezit. Geld voor de behoeftigen zou vrijkomen door het verdwijnen van intrest op gespaard kapitaal. “Geld moet rollen,” zei hij.

En Verder…
Colofon
Maya-Astrologie
Verzamelcatalogus Gezonde Producten
Column Philip Coppens
Column Sarah den Boer
In de ban van het leven (deel 14 van 52)
Boekenkatern