CoverFR179

Frontier Magazine 17.9, november / december 2011

€ 5,95

Het Einde; Nieuw boek van Linda van den Boogert
Het boek ‘Het Einde’ gaat over de verandering die we met zijn allen aan het ondergaan zijn op het moment. Op een luchtige en vaak grappige manier wordt een beeld geschetst van het voor velen ‘niet zichtbare’. Het gaat over een echtpaar waarbij de vrouw mediamiek is en de man daar niets van moet weten. Buitenaardse wezens reizen naar de aarde en komen bij hen terecht om een studie te maken van die vreemde planeet.

De Vamachara-Archieven deel 5 A
Binnen het kader van het Vamachara-Archieven-leidmotief van een stuk bewustzijnsverruiming, maar dan anders, zal Adamah in dit dubbeldeel 5 trachten de mysterieuze kernessentie van magie op u over te dragen. Hij behandelt kort een bont palet aan diverse magische systemen variлrend van de op masturbatie geлnte Chaosmagie tot de hogere kabbalistische theurgie die aartsengelen oproept en geef het verschil aan tussen witte en zwarte magie.

NASA voorspelt Super Zonnestorm in 2012
Patrick Geryl is een klokkenluider pur sang. Sinds 1998 luidt hij de noodklok middels boeken als De Orion Profetie en De Wereldcatastrofe in 2012. Ditmaal wil hij alleen met Frontier Magazine spreken over een super zonnestorm die voor 2012 op stapel staat, wereldwijd het elektriciteitsnetwerk zal vernietigen en alle kernreactoren en afgewerkte splijtstof doet smelten.

Mensenras, sta op
De steeds populairder wordende onderzoeker geeft voor het derde achtereenvolgende jaar in december 2011 een marathon presentatie van meer dan 8 uur. Hoog tijd om David Icke weer aan het woord te laten in Frontier Magazine. Op 19 mei 2010 heeft Bill Ryan van Project Avalon een uitgebreid interview gehouden met David Icke waarvan een gedeelte in deze editie van Frontier Magazine gepubliceerd wordt.

Het is tijd voor een revolutie
Met verbijstering volgt Geert Kimpen het financiлle nieuws op radio, tv en in de kranten. Hij krijgt een onbehaaglijk gevoel van ongelooflijk opgelicht te zijn. Een soort onmachtige kwaadheid van genaaid te zijn door een financieel systeem dat dol is gedraaid waarvan de burgers niet de voordelen genoten, maar nu wel de rekening van moeten betalen. Hij doet een oproep de straat op te gaan zodat onze kinderen een toekomst hebben, en niet de schuld zullen moeten afbetalen die wij onze leiders nu zonder enig protest laten maken.

Heptaparaparshinokh
“Heptaparaparshinokh” komt als het ware voort uit de TRIAMAZIKAMNO, zoals de zeven kleuren voortkomen uit de drie basiskleuren! Lichaam, ziel en geest zijn verbonden in een ruggengraat met 7 energieknooppunten, van sex- naar hoofdchakra. Mars, Venus en Mercurius zijn de drie binnenplaneten. Deze overal geldende wet van de 7-vuldigheid zien we terug in het aantal kleuren, tonen, planeten en dagen van de week.

Maak u klaar voor de ultieme mindfuck!
Uit het niets waren er ineens de demonstranten in New York, die binnen enkele weken navolging lijken te krijgen in de gehele Westerse wereld. Ze worden gesteund vanuit zeer onverwachte hoeken: door vakbonden, bedrijfsleiders, economen en zelfs enkele politici. Het lijkt erop dat de boosheid over het roofzuchtige gedrag van de zogenaamde 1% veel wijder verspreid is dan gedacht.

Onthulling van het Gizeh-Geheim
Onderzoek van Johan Oldenkamp toont aan dat de piramides op het Gizeh-plateau in Egypte een verborgen bericht bevatten. Dat bericht is geschreven in een universele taal, namelijk geometrie. Via dat bericht vertellen de piramidebouwers-van-toen de mensheid-van-nu in welke tijd we leven. De ontcijfering van dat verborgen bericht begint bij het bijzondere getal pi, wat overeenkomt met de verhouding tussen de omtrek en de straal van een cirkel.

De puinhopen van 96 jaar Einstein relativiteit
Het is onvermijdelijke dat Einstein’s theorie de geschiedenisboekjes in zal gaan als ййn van de grootste dwalingen die de wetenschap ooit heeft voort gebracht, een dwaling waarnaar men in de toekomst met evenveel ongeloof zal terugkijken als naar het ‘Aarde is plat’ concept. Het is dan ook niet overdreven om te stellen dat de gevestigde wetenschap een soortement van religieuze ervaring zal gaan meemaken.

De Staat van Nederland Nederland tussen 2002 en 2012
Het paleis op de Dam staat al jaren leeg. De koning is weg. Het hart ontbreekt… Ons land wordt geregeerd door Den Haag, stad van het hoofd. Daar zetelen de ambtenaren, ministers, beleidsuitvoerders, regelgevers en wethouders. Er wordt veel afgepraat, gedebatteerd, gediscussieerd en gedemoniseerd. Ondertussen lijkt ons land en de wereld om ons heen in een steeds grotere chaos terecht te komen. Niemand weet wat te doen. Hoe heeft het zover kunnen komen?

Simon Vinkenoogs Bardo
Tijdens een ayahuascasessie ontmoet auteur en dichter Hans Plomp de geest van Simon Vinkenoog die op dat moment in het ziekenhuis ligt wiens been geamputeerd gaat worden. De tevens aanwezige engel meldt aan Hans dat Simon eigenlijk niet weet of hij wel verder wil leven, of dit geen mooi moment is om afscheid te nemen…

Lothlorien Vredesfestival
Van 21 tot en met 24 september 2011 kwamen mensen van over de hele wereld naar het door Lucas Slager georganiseerde Vredesfestival op zijn spirituele landgoed Lothlorien in Noord Oost Frankrijk. Het was een hartverwarmende vredesweek op het 14 hectare grote landgoed waar ontzettend veel en afwisselende activiteiten meebeleefd konden worden. Er waren circa 500 mensen aanwezig afkomstig uit 30 landen.

Dromen van Wolfgang Pauli
Natuurkunde wordt wel de wetenschap van de dode materie genoemd. Maar dode materie is een voorstelling van zaken die in strijd is met de oude alchemie. De vraag is dus eigenlijk wie gelijk heeft, de huidige natuurkunde of de oude alchemie. De dromen van theoretisch fysicus en Nobelprijswinnaar Wolfgang Pauli geven het antwoord op deze vraag.

En Verder…
Colofon
Maya-Astrologie
Gezondheidsproducten
Column Philip Coppens
Column Ronald Jan Heijn
Boekenkatern