CoverFR183-HR1

Frontier Magazine 18.3, april / mei 2012

€ 5,95

Inhoudsopgave:

Hoe lang blijven we nog doormodderen
Het huidige financiële stelsel verkeert voor de zoveelste keer in zijn ellendige bestaan in een onvermijdelijke neergaande fase.  We kunnen nu kiezen. Blijven we vastzitten aan het oude en accepteren we desnoods dat het overeind wordt gehouden door middel van een dictatuur of maken we ons ervan los door bewust te kiezen voor verbinding en heelheid.

De Vamachara-Archieven deel 7A
Dit laatste deel van de Vamachara-Archieven bestaat uit 4 delen die eigenlijk allemaal het verdrongen bewustzijn van de postmoderne mens, dan wel diens grote blinde vlekken koppelen aan eindtijdmechanismen, een nieuw realiteitsmodel en Lilith als metafoor voor het keerpunt in het menselijk bewustzijn. Hoe ziet de carrosserie van goed en kwaad er achter de schermen uit en hoe verhoudt ons bewustzijn zich hiertoe? Hierbij ga ik uiteindelijk in op het werkelijke proces van Armageddon en geef uitleg waar het avatarbeginsel zich bevindt.

De bijzondere eigenschappen van Aloë vera
De Aloë vera-plant is al sinds de oudheid bekend om zijn weldadige invloed. In Egypte gebruikte Cleopatra Aloë vera als elixer voor haar schoonheid. De doorzichtige gel wordt tegenwoordig ook gebruikt als huidverzorging. Bij zonnebrand heeft de gel een verkoelend en hydraterend effect. Tevens wordt Aloë vera-gel gebruikt bij de verzorging van wonden.

Een diepte interview met de hoedster van het enige bekende jade skelet ter wereld
Kathleen Murray is hoedster van de kristallen schedel As-K-Ra die volgens haar hier is om om te leren gaan met het Goddelijke Mannelijke. En dat in het bijzonder nu, van 11-11-‘11 tot het einde van 2012 en verder. Het is toekomstmateriaal. Het is onze moed, ons vertrouwen en onze liefde die ons voorbij de angst zullen brengen. Voorbij de controle die ons brein, onze archetypes en onze psyche in zijn greep houdt. Het is het belichamen van deze kwaliteiten die de waarheid met betrekking tot het ware Goddelijk Mannelijke zal doen onthullen.

De “Gulden Frequentie” van Gizeh
Het verhaal achter de ‘Gulden Frequentie van Gizeh’ is onderverdeeld in vier delen die gekoppeld zijn aan de vier natuurlijke basiselementen omdat deze vier aardse elementen gecodeerd zijn in de Grote Piramide van Gizeh: 1. ‘Aarde’ – 2. ‘Water’ – 3. ‘Lucht’ – 4. ‘Vuur’. Elk element vertegenwoordigt een hoofdrichting van het kompas en samen vormen ze een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door het vijfde element ‘Aether’. Daarin spelen zich alle processen af waarbij Aether de goddelijke wereld vertegenwoordigt. In dit nummer deel 1: Element Aarde.

Het einde van Nederland (deel 2) 
Deze serie artikelen van Jim Beame toont de ontwikkeling van Nederland van een open naar gesloten samenleving; van Nederland als soevereine constitutionele monarchie met relatieve vrijheden, naar een natie waarin een alles controlerend (technocratisch) fascisme steeds duidelijker vormen lijkt aan te nemen. Het is het einde van Nederland zoals we het kenden. In dit deel: de Wereldgoelag. Voor de uitgebreide voetnoten van dit artikel, klik hier.

Graancirkelcentrum in Naarden
Sinds kort is er in Naarden een Graancirkel informatie – en onderzoekscentrum geopend. Monique Klinkenbergh, initiatiefnemer en oprichter van het centrum, maakt u graag wegwijs in de wereld van de graancirkels.

Doorbraak in onze evolutie in 2011-212 deel 1 
Momenteel bevinden wij ons in een cruciale fase van onze evolutie waarin wij ons aan het bevrijden zijn van de uitwassen van ons op drift geraakte ego en onze nog onvolwassen mind. De jaren 2011-2012 zijn doorbraakjaren waarin ons menselijke bewustzijn fundamentele veranderingen doormaakt die ons in de komende jaren zullen leiden naar een meer eenheidsgericht bewustzijn. Hiermee zullen wij uiteindelijk boven ons conflictdenken uitstijgen en een toekomst creëren waarin wij met meer respect, harmonie en liefde met elkaar en met de aarde omgaan, vanuit de leidende gedachte dat we allen onderdeel zijn van één en hetzelfde grote geheel.

3D-Kosmologie
Wanneer we denken aan de dynamiek in ons zonnestelsel, dan zijn we gewend aan een tweedimensionale voorstelling daarvan. In die voorstelling is ons zonnestelsel een platte schijf, en beschrijven de planeten cirkelbanen om een statische, centrale ster in het midden. Daarbij doen we dus net alsof de zon Helios stil zou staan. Uiteraard staat Helios niet stil en volgen de planeten de zon Helios in spiraalbewegingen.

Nulpunt-energie
Een nu nog ondenkbaar huwelijk tussen spiritualiteit en wetenschap ligt in het verschiet. En dat zal de weg openen naar honderd procent schone en vrije (gratis) energie, en een technologie waarbij gedachtekracht een steeds grotere rol gaat spelen.

Natuurlijk Tuinieren, Gezond Leven
Weet wat je eet en word iets minder afhankelijk van de grootgrutters en de zogenaamde economische marktwerking van prijzen en producten.
Vooral ook als het economisch wat minder gaat, kun je zelf iets doen, zelf iets verbouwen voor je eigen gezondheid, plezier en leven.

Zwarte Zalf
In de Amerikaanse geschiedenis van de biologische geneeskunst zijn sinds meer dan 300 jaar kankertherapieën met verschillende plantaardige zalven bekend. De recepten zijn al meer dan een eeuw in principe gelijk Deze recepten zijn een combinatie uit de Indiaanse (tumor-) helingstraditie enerzijds en anderzijds uit de in Europa in de 17e eeuw gebruikelijke tumortherapieën.

En Verder…

Colofon
Maya-Astrologie
Gezondheidsproducten
Column Steven de Bruijn
Boekrecensie : David Icke -   Remember Who You Are…
Boekenkatern