Frontier Magazine 18.4, mei / juni 2012

Frontier Magazine 18.4, mei / juni 2012

€ 5,95

Inhoudsopgave:

Recensie “The Ancient Alien Question”
Als vervolg op de “Ancient Aliens” TV-serie heeft Philip Coppens een boek geschreven waar hij dieper op bepaalde buitenaardse vraagstukken in kan gaan. De media en wetenschap houden zich star en wijzen alles af als pseudowetenschap: “Alles wat met Buitenaards Leven te maken heeft of dat nu in het verleden of in de toekomst is, de duizenden sightings van UFO’s die er vandaag de dag plaats vinden. Het is allemaal niet waar.” Coppens laat zien dat het hele universum vol zit met leven.

Steve Jobs, wel of geen goed voorbeeld?
De bewieroking van Apple topman Steve Jobs was te horen over de hele wereld. Voor velen is hij een voorbeeld. Tevens werd er in de verhalen wel vaak een kanttekening gemaakt: hij kon ook onuitstaanbaar en zelfs gemeen zijn. Is Jobs’ ziekte van alvleesklierkanker, waar hij aan stierf, pech of wilde het hem iets zeggen?’

De 6 fasen van ziekte volgens Dr. Reckeweg
Dr Heinrig Reckeweg (1877-1944) was een Duits natuurgeneeskundig arts die vond dat de Homeopathie te kort schoot in het behandelen van klachten van fysieke aard. Hij ging de homeopathische middelen combineren. Zijn belangrijkste toevoeging aan de natuurgeneeskunde was de leer van de homotoxicologie. Daarmee wilde hij een brug slaan tussen de allopathie (reguliere geneeswijze) en de natuurlijke geneeswijzen.

De wereld wordt klaar gestoomd voor een totaal dictatoraat
Een van de meest toonaangevende en geloofwaardige mensen in Amerika is Phil Schneider. Hij werkte in opdracht voor de Amerikaanse regering als geoloog en bouwkundig ingenieur aan een geheim project. Tijdens zijn werk stuitte hij op een groot aantal verrassende geheimen, zoals: UFO’s, buitenaardsen, One World Government, The New World Order, zwarte budget operaties, diepe ondergrondse militaire basissen en Stealth technologie

De “Gulden Frequentie” van Gizeh deel 2
Het verhaal achter de ‘Gulden Frequentie van Gizeh’ is onderverdeeld in vier delen die gekoppeld zijn aan de vier natuurlijke basiselementen omdat deze vier aardse elementen gecodeerd zijn in de Grote Piramide van Gizeh: 1. ‘Aarde’ – 2. ‘Water’ – 3. ‘Lucht’ – 4. ‘Vuur’. Elk element vertegenwoordigt een hoofdrichting van het kompas en samen vormen ze een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door het vijfde element ‘Aether’. Daarin spelen zich alle processen af waarbij Aether de goddelijke wereld vertegenwoordigt. In dit nummer deel 1B: Element Aarde.

De wereld wordt klaar gestoomd voor een totale dictatuur
Maya-geschriften voorspellen niet het einde van der wereld als de kalender eindigt in december, maar volgens de producer van een komende documentaire over deze Midden-Amerikaanse beschaving, deden zij wel de serieuze voorspelling dat driekwart van de populatie op aarde zal worden weggevaagd in de komende 15 tot 20 jaar.

Nulpunt-energie
Een portret van Arno Waaijenberg die een boeiende visie op de wereldwijde veranderingen heeft die momenteel plaatsvinden, en wat de toekomst ons brengen zal. Hoe opener mensen worden, dus hoe meer ze handelen vanuit hart-energie, des te meer er mogelijk wordt qua toepassing van nieuwe energievormen. De Joe cell zou daar een voorbeeld van kunnen zijn.

Doorbraak in onze evolutie in 2011-212 deel 2
Momenteel bevinden wij ons in een cruciale fase van onze evolutie waarin wij ons aan het bevrijden zijn van de uitwassen van ons op drift geraakte ego en onze nog onvolwassen mind. De jaren 2011-2012 zijn doorbraakjaren waarin ons menselijke bewustzijn fundamentele veranderingen doormaakt die ons in de komende jaren zullen leiden naar een meer eenheidsgericht bewustzijn. Hoe kunnen we ons in deze tijd van egospelletjes bevrijden?

De Venusovergang van 2012
Hoewel de kosmologie en kalenders van de aloude Maya’s, de tijdbewaarders van onze planeet, vooral te maken blijken te hebben met onze positie in tijd en ruimte t.o.v. Hunab K’u, het hart van onze Melkweg, is ook een kleine planeet in ons zonnestelsel voor hen zeer belangrijk: Venus. Deze planeet kunnen we aan de nachthemel waarnemen als het helderste object na de maan. En Venus speelt op 6 juni 2012 een belangrijke rol!

Oervoeding en preventie van welvaarts- en ouderdomsziekten
Remko Kuipers promoveerde op zijn onderzoek naar de hypothese dat huidige welvaartsziekten en ouderdomsziekten het gevolg zijn van de grote verschillen tussen ons huidige voedsel en datgene wat we in de afgelopen miljoenen jaren hebben gegeten. Mogelijk dat terugkeer naar de voedingsgewoonten uit de Steentijd, vertaald naar de cultuur van de 21e eeuw, een belangrijke bijdrage zou kunnen leveren aan gezond ouder worden.

Zwarte Zalf – de Achtergronden
Zwarte zalf bestaat uit vier doodgewone kruiden die al sinds mensenheugenis in Amerika door de indianen toegepast worden, ze heten dan ook in Amerika “Indian Herbs”. Het wordt met name gebruikt tegen tumoren en gezwellen. In dit artikel de achtergronden van de zalf.

12 Dingen die men je niet geleerd heeft op school
Op school worden we klaargestoomd om in het keurslijf van de samenleving te passen volgens de heersende denkbeelden van de tijd. Je verlaat de school met een diploma waarnaar de vraag alweer verdwenen is. Tijd voor omscholing…!

Spiegel van Kozyrev
Met behulp van de Kozyrev spiegel is het mogelijk contact te maken met het aloude aether, ook wel Akasha genoemd. De spiegel is een manshoge cilinder waarin je plaats kunt nemen. Binnenin is er sprake van een (torsie)veld, de tijdruimte is er anders, het veld prikkelt en stimuleert de epifyse, communicatie met het grotere is mogelijk.

En Verder…

Colofon
Maya-Astrologie
Gezondheidsproducten
Column Philip Coppens
Jij wilt dit niet lezen
Boekrecensie : David Icke – Remember Who You Are…
Boekenkatern