Cover-FR185

Frontier Magazine 18.5, juni / juli 2012

€ 5,95

Inhoudsopgave Frontier Magazine 18.5 juni – juli 2012 (nr. 107)

De Vamachara-Archieven deel 7B
Dit laatste deel van de Vamachara-Archieven bestaat uit 4 delen die eigenlijk allemaal het verdrongen bewustzijn van de postmoderne mens, dan wel diens grote blinde vlekken koppelen aan eindtijdmechanismen, een nieuw realiteitsmodel en Lilith als metafoor voor het keerpunt in het menselijk bewustzijn. Hoe ziet de carrosserie van goed en kwaad er achter de schermen uit en hoe verhoudt ons bewustzijn zich hiertoe? Hierbij gaat Adamah uiteindelijk in op het werkelijke proces van Armageddon en geef uitleg waar het avatarbeginsel zich bevindt.

De kracht van chia zaden
Chia zaden komen van de chia plant (Salvia hispanica), een plant van ongeveer een meter hoog. De plant is familie van de munt. Chia is afgeleid van Chian, wat olieachtig betekent. De zaden zijn rijk aan omega-3-vetzuren en bestaan voor zo’n 25-30% uit plantaardige olie, voornamelijk alfalinoleenzuur (ALA). In onze voeding is vaak te weinig omega-3 aanwezig, chia is daarom een goede aanvulling.

Nederland  zit al 72 jaar zonder wettige regering
In de meidagen van 1940 werd het de regering van destijds te heet onder de voeten en vluchtte zij naar Engeland, waarbij automatisch grondwettelijk afstand werd gedaan van het wettige landsbestuur. Op deze manier kreeg de bezetter een heel land in de schoot geworpen en kon er een Duitse Rijkscommissaris worden aangesteld. Omdat de regering onder leiding van Wilhelmina het hazenpad koos, werd grondwettelijk de regering opgeheven, vanwege het in 1940 geldende grondwetsartikel 21.

Dolores Cannon Interview
Dolores Cannon, wereld beroemde regressie therapeut, schrijver van 17 boeken en eigenaar van het uitgevershuis Ozark Mountain praat hier met Stephanie Bell, eigenaar van de Universal Mind website, over haar Quantum Healing Technique, waarmee ze haar hele carrière van 40 jaar gepionierd heeft.

De “Gulden Frequentie” van Gizeh deel 2
Het verhaal achter de ‘Gulden Frequentie van Gizeh’ is onderverdeeld in vier delen die gekoppeld zijn aan de vier natuurlijke basiselementen omdat deze vier aardse elementen gecodeerd zijn in de Grote Piramide van Gizeh: 1. ‘Aarde’ – 2. ‘Water’ – 3. ‘Lucht’ – 4. ‘Vuur’. Elk element vertegenwoordigt een hoofdrichting van het kompas en samen vormen ze een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door het vijfde element ‘Aether’. Daarin spelen zich alle processen af waarbij Aether de goddelijke wereld vertegenwoordigt. In dit nummer deel 2: Element Water.

Germaanse Geneeskunde in de ban
Germaanse Geneeskunde. Het klinkt als een Middeleeuwse geneeswijze uit lang vervlogen ketterse tijden, toen medicijnmannen en -vrouwen, tovenaars en heksen hun wijsheid deelden. Niets is minder waar. Germaanse Geneeskunde werd in 1981 ontdekt door dokter Ryke Geert Hamer, toen hij als chef-internist werkzaam was in Oberaudorf, in een Duitse kliniek voor patiënten met gynaecologische kanker. Frontier Magazine in gesprek met voorlichter Casper Rutten.

Verborgen waarheid en verboden kennis
In 2006 verscheen het baanbrekende en opzienbarende boek “Hidden Truth, Forbidden Knowledge” van Steven Greer. Als oprichter en roerganger van het centrum voor onderzoek naar buitenaards leven (CSETI) had Greer zoveel contacten opgedaan, verhalen gehoord en bewijzen verzameld over het bestaan van buitenaards leven dat het tijd werd om in een makkelijk leesbaar boek uiteen te zetten. Frontier Publishing heeft besloten het boek in het Nederlands uit te geven.

Doorbraak in onze evolutie in 2011-212 deel 3
Momenteel bevinden wij ons in een cruciale fase van onze evolutie waarin wij ons aan het bevrijden zijn van de uitwassen van ons op drift geraakte ego en onze nog onvolwassen mind. De jaren 2011-2012 zijn doorbraakjaren waarin ons menselijke bewustzijn fundamentele veranderingen doormaakt die ons in de komende jaren zullen leiden naar een meer eenheidsgericht bewustzijn. Hoe kunnen we ons in deze tijd van egospelletjes bevrijden?

Iboga, een wonderplant?
De Tabernanthe Iboga is een geneeskrachtige “heilige”plant, die voorkomt in de regenwouden van Gabon, Kameroen, Oost-Congo, Nigeria en het Zuiden van Angola. Zij behoort tot de familie Apocynaceae en is een struik tot 4 m hoog met kleine geurende bloemen en geelachtig tot rode bessen. Het is de wortel van de plant, die men gebruikt voor ceremoniën.

Doodgaan is een ziekte
Sjamanen en alchemisten waren op zoek naar de eeuwige jeugd, onsterfelijkheid. Ze hadden hierover visioenen en deden heel erg veel onderzoek. Veel van hun bevindingen zijn terug te vinden in oude teksten. Door de aard van de informatie werden er allerlei manieren verzonnen om haar geheim te houden, maar wel overdraagbaar. Wat werd er geheim gehouden?

Wilhelm Reich en zijn ontdekking van de levensenergie
Wilhelm Reich werd in 1897 in Oostenrijk geboren. Hij had een uitgesproken interesse voor alles wat leeft en deze interesse bracht hem tot zijn ontdekking van de levensenergie. Het brengt Reich op de gedachte dat de basis van het ‘leven’, of het nu om een cel gaat of een complex organisme, de voortdurende in- en uitstroom van Orgon is, in wisselwerking met dat wat het organisme omringt.

Sungazing
Sungazing is een al sinds de verre oudheid gebruikte Hatha-Yogatechniek om de opname van vast en vloeibaar voedsel voor het menselijk lichaam te verminderen en daardoor gezonder en langer te leven Het komt steeds meer onder de aandacht op het westelijk halfrond.

Quassia Amara
Het extreem bittere hout van de Quassia Amara wordt als medicijn voor veel verschillende aandoeningen gebruikt. Van het witte hout van de plant worden kleine bekertjes gemaakt die gevuld worden met water of een alcohol houdende drank. Het werkt bloed zuiverend, de mannelijke potentie verhogend, pijnstillend, koortsverlagend, eetlustopwekkend en laxerend.

Vaticaan BV
Dat het Vaticaan niet deugt, is geen verrassing voor ontwikkelde mensen. Maar hoe diepgaand verrot en van god los deze pseudo-religieuze organisatie is, begint nu overal door te dringen. De geest is uit de fles en zelfs een sluwe manipulator als Joseph Ratzinger (de huidige “heilige vader”) kan het tij niet keren.

En Verder…

Colofon
Maya-Astrologie
Gezondheidsproducten
Column: De Oligarchie die Nederland heet
Boekenkatern

Kijk voor een uitgebreide bespreking van deze Frontier Magazine 18.5 op de website van Grenswetenschap.