Frontier Magazine 18.6 augustus – september 2012

Frontier Magazine 18.6, augustus / september 2012

€ 5,95

Inhoudsopgave Frontier Magazine 18.6 augustus – september 2012 (nr. 108)

De “Gulden Frequentie” van Gizeh deel 3
Het verhaal achter de ‘Gulden Frequentie van Gizeh’ is onderverdeeld in vier delen die gekoppeld zijn aan de vier natuurlijke basiselementen omdat deze vier aardse elementen gecodeerd zijn in de Grote Piramide van Gizeh: 1. ‘Aarde’ – 2. ‘Water’ – 3. ‘Lucht’ – 4. ‘Vuur’. Elk element vertegenwoordigt een hoofdrichting van het kompas en samen vormen ze een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door het vijfde element ‘Aether’. Daarin spelen zich alle processen af waarbij Aether de goddelijke wereld vertegenwoordigt. In dit nummer deel 3: Element Lucht.

Huidige crisis, een wetmatigheid?
Iedere productiefase, of iedere maatschappij of ander menselijk verschijnsel, doorloopt een zogenaamd transformatieproces. Transities zijn maatschappelijke transformatieprocessen, die tenminste één generatie beslaan. In dit artikel geeft Wim Grommen aan de hand van zo’n transitie aan, waar we met onze huidige maatschappij staan.

Het eindspel is begonnen: Onze vrijheid staat op het spel
Onze vrijheid staat op het spel, ook die van hen die menen dat je alles maar aan ‘God’ moet overlaten en die de voorkeur geven aan mystiek zonnen in een ‘verlicht’ bewustzijn. Wie niet bereid is zich met hart en ziel voor de vrijheid in te zetten en er op geweldloze wijze voor wil strijden, verspeelt het hoogste goed. De EU, bijvoorbeeld, is uiterst dubieus tot stand gekomen, waarbij alles van bovenaf is opgelegd en er op geen enkele wijze sprake is van een natuurlijke groei van onderop.

Cakua Chi, de verborgen stad
In Zuid-Amerika moet je altijd bereid zijn om het onverwachte te verwachten. Toen Drunvalo Melcizedek daar de laatste keer was, eind jaren tachtig, werd hij naar Cahua Chi geleid. Lang geleden, meer dan vijfhonderd jaar, was Cahua Chi een grote stad met heel veel piramides en tempels. Het was een moderne en invloedrijke stad, die in de hele omgeving een groot aanzien had.

Reïncarnatie en de Tweede Wereldoorlog
De twee wereldoorlogen ‘moesten’ vóór 2012 plaatsvinden. De liefde en het nieuwe bewustzijn dat met het intreden van het Aquariustijdperk in toenemende mate binnenstroomt rond de Aarde en onder de mensen, maakt dat oorlog voeren steeds lastiger gaat worden.
Wie er over enige decennia nog voor uit komt oorlogszuchtig te zijn is tegen die tijd een bezienswaardigheid.

Voor de volgende 7 generaties
Op dit moment is er een enorme instroom van vrouwelijke energie op aarde. Ze helpt een nieuwe geboorte te realiseren, van de aarde zelf en van ons afzonderlijk. Er is een verlangen in ons hart om dingen op te ruimen en een nieuwe werkelijkheid te creëren in onszelf en op deze aarde. Daarom zijn de Inheemse Grootmoeders uitgenodigd om in september 2012 een bezoek aan Nederland te brengen

Spirituele groei en kunst, verbinding tussen voelen en zien
Kunst en spirituele groei liggen heel dicht bij elkaar. Het proces waarin kunstenaars worden geïnspireerd is met veel mystiek omgeven. Sommige kunstenaars zijn zich echter meer bewust van de verbinding met de bron dan anderen.

Jij wilt dit niet lezen
Als je dit artikel begonnen bent te lezen, betekent dit dat de redactie het heeft aangedurfd om het op te nemen in dit magazine. Dat is een grote en vooral moedige stap. Waarom? Omdat de tekst die je wellicht besluit verder te gaan lezen, haaks staat op dat wat je doorgaans leest.
Misschien heb je zelfs nog nooit iets gelezen over deze invalshoek. Als dat zo is, bedenk je dan dat je hele wereldbeeld op de schop gaat!

Michael Jackson vermoord?
Michael Jackson was en is nog steeds een van de meest invloedrijke popartiesten aller tijden. Hij torende met kop en schouders boven iedereen uit als artiest door de combinatie van zijn uitzonderlijke talenten op het gebied van zang, dans, en stijl. Maar Michael Jackson was veel meer dan alleen een bijzonder getalenteerd artiest, want hij was ook een man die als een profeet zijn boodschap van liefde uitdroeg. Voor de meeste mensen is Michael Jackson een mysterieus figuur waarbij het onduidelijk blijft wat nou wel en niet waar is en wie hij nou eigenlijk was.

Het doel van de middelen
De van oorsprong plantaardige middelen worden al duizenden jaren gebruikt door zogenaamde “natuurvolken”. Deze culturen worden door ons hooghartig “primitief” genoemd, als wilden beschouwd. Maar de benaming zegt het al: Natuurvolken leven in en met de Natuur. Ze hebben in de loop van vele millennia een geweldige kennis verworven over het leven op de planeet Aarde, het paradijs van ons zonnestelsel. Vooral eetbare, geneeskrachtige en spirituele planten waren van levensbelang. En zijn dat nog steeds, ook voor ons. Het grootste deel van ons voedsel, onze medicijnen en genotsmiddelen komt uit het plantenrijk.

Het Amsterdammetje al een “Havanna”
Hoe maak je van een theezakje een gezonde sigaret/sigaar of ‘wietjoint’?

Palm Stroop
Palm stroop is zoet van smaak en heerlijk in de thee of koffie, bij toetjes of op bijvoorbeeld ijs of een pannenkoek. Het wordt langzaam in het bloed opgenomen waardoor het voor diabetes patiënten ideaal is.

Keltisch Zeezout
Het gebruik van Keltisch zeezout ter bevordering van de gezondheid in mens, plant en bodem

En Verder…
Colofon
Maya-Astrologie
Column: Negativiteit een HOT item?
Column: Duitsland blijft proberen
Boekenkatern