Frontier Magazine 18.7 september – oktober 2012

Frontier Magazine 18.7, september / oktober 2012

€ 5,95

Inhoudsopgave Frontier Magazine 18.7 september – oktober 2012 (nr. 109)

De “Gulden Frequentie” van Gizeh deel 4
Het verhaal achter de ‘Gulden Frequentie van Gizeh’ is onderverdeeld in vier delen die gekoppeld zijn aan de vier natuurlijke basiselementen omdat deze vier aardse elementen gecodeerd zijn in de Grote Piramide van Gizeh: 1. ‘Aarde’ – 2. ‘Water’ – 3. ‘Lucht’ – 4. ‘Vuur’. Elk element vertegenwoordigt een hoofdrichting van het kompas en samen vormen ze een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door het vijfde element ‘Aether’. Daarin spelen zich alle processen af waarbij Aether de goddelijke wereld vertegenwoordigt. In dit nummer het laatste deel: Element Vuur.

Zorg voor je borsten
In september opent Nederlands eerste kliniek die zich volledig richt op zorg voor vrouwenborsten haar deuren. De behandelingen bestaan uit therapeutische massages van het bovenlichaam die de doorbloeding stimuleren en schadelijke toxinen afvoeren. De behandelingen helpen klachten verminderen en werken ook preventief.

Wanbeleid leidt tot afbraak van pensioenen
De pensioenen staan op de tocht. Een paar maanden geleden ging het nog over een beperkte korting in 2013. Nu is er alweer een tweede verlaging in zicht. Voor de meeste mensen is dit onbegrijpelijk. Er is geen land ter wereld waar zo ijverig is gespaard voor een goed pensioen. Wat is er dan toch aan de hand en hoe zit dat met pensioenen? Tijd om de zaak eens nuchter op een rijtje te zetten, want waarover wordt nu al dat spektakel gemaakt?

Chlorella, de groene ontgifter
Algen zijn een van de oudste vormen van plantaardig leven op aarde en kennen een aantal varianten waaronder de Chlorella. Chlorella is een ronde groene ééncellige alg en kan gezien worden als supergeconcentreerde complete voeding. Puur en natuurlijk, met een rijkdom aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen. Chlorella wordt in het Oosten meer gebruikt dan vitamine C bij ons in de Westerse wereld.

Geen leven zonder Cholesterol
Cholesterol is voor ons leven een essentiële stof. Het is een vetachtige stof die in alle dierlijke weefsels, dus ook in het menselijk lichaam voorkomt. Ondanks zijn slechte naam is cholesterol voor ons lichaam absoluut noodzakelijk. Om deze reden raadt de auteur alle mensen die cholesterolverlagers gebruiken ten strengste aan hier mee te stoppen. Er zijn legio onderzoeken die dit ondersteunen.

Gezondheid en de Dutch Spirit Kruiden
Als je om je heen kijkt in het dagelijkse leven, hoeveel echt gezonde mensen zien we dan nog? Dus hoeveel menselijke wezens met een perfecte Lucht- en Waterhuishouding, die al hun zintuigen voor 100% kunnen gebruiken, zijn er in onze samenleving…Zeer weinigen!

Verlengde Schedels
Wereldwijd worden zogenaamde “Verlengde Schedels” gevonden. Naar aanleiding van het verschijnen van een Engelstalig boek over dit bizarre fenomeen duikt internet archeoloog Kamiel Proost hier dieper in en hoopt ooit een dergelijk wezen te ontmoeten.

We zijn niet alleen (in ons lijf)
Met de ontdekking van het nano-leven moeten we het klassieke onderscheid tussen lichaam en geest herdefiniëren. Want hierin zijn we immers een materieel fysiek lichaam, en nog iets anders. Dat andere is geest, bewustzijn of ziel. Maar nu blijkt, dat we naast ons lichaam nog iets anders fysieks zijn. Aan welke knoppen zit ons bewustzijn als het ons lichaam bestuurt? En hoe functioneert het proces van ouder worden van het lichaam?

De Soevereine Mens, Robert Johan van de familie Boerman
Ongeveer tien jaar lang was Robert Boerman bezig met een vraag voordat hij het begin van een antwoord kreeg. De vraag? Waarom wordt mijn naam in hoofdletters geschreven op mijn bankafschrift, een bekeuring, mijn belastingformulier? Bankiers, politieagenten en belastinginspecteurs bleven hem het antwoord schuldig.

Karen van Loon: ‘Ik ben niet de enige’
Een bezoek aan Karen van Loon, EHS-patiënte, in het Brabantse Megen is op z’n best een schok. Op visite bij deze nog jonge vrouw is het alsof je een gevangene bezoekt. Karen zit dag in dag uit als een gekooid dier op haar kamer onder een klamboe in bed. Ziek. Doodziek. Maar nog steeds met hoop op het winnen van de Staatsloterij om haar droom, een revalidatiekliniek voor EHS-patiënten, te realiseren.

Festival Peace of Heart
In Nieuwland (provincie Utrecht) wordt op 21 en 22 september in Bezinningscentrum De Oase een nieuw tweedaags evenement gehouden: Het Vredesfestival Peace of Heart. Muziek, sprekers, workshops, kramen en meer. Zet je hart open, zo luidt de boodschap van initiatiefnemer Paul van der Sluijs. En vier liefde, vrede en verbondenheid.

De sporen van de draak rond 1900
Tijdens de Jugendstil kunstvorm periode rond 1900 was de drakenvorm verschijning wijd verspreid. Van Scandinavië tot Spanje en Italië, van Rusland tot onze streken, overal tref je in de Art Nouveau het drakenmotief aan. Waar stond die draak dan symbool voor?

Hoe draagt jouw Atlas jouw wereld..?
De essentie, dat je atlas halswervel, vlak onder je hoofd, de sleutel is van je lichaam, is een understatement. Hij wordt niet voor niets de ZIEL van je fysieke lichaam genoemd! De correctie in dit gebied, op een eenvoudige wijze, is een godsgeschenk. Deze verborgen sleutel is in ons lijf geplaatst en zijn daarmee vervolgens het bos ingestuurd. “Ga de sleutel maar zoeken”.

En Verder…
Colofon
Maya-Astrologie
Column: Verandering en de kwaliteit van gedachten
Boekenkatern