Frontier Magazine 18.8 oktober – november 2012

Frontier Magazine 18.8, oktober / november 2012

€ 5,95

De Macht van de Matrix
We zitten in een programma, een dagelijks programma waarin we ons meestal ook nog eens redelijk gelukkig schijnen te voelen. Uit dat programma stappen kan eigenlijk niet want zonder inkomen is het geen rekeningen kunnen betalen, geen huur en dus geen huis, eten en ga zo maar door. Dus draaien we maar weer een dagje programma waarbij we hopen dat er binnenkort een verandering komt. Zou 21-12-2012 het (nul)punt kunnen zijn om uit het programma te stappen?

Ontmanteling van de ‘Brusselse EU’
Zonder medeweten van de overgrote meerderheid van de Europese burgers is in december 2009 een Europese wet in werking gesteld die de ‘Brusselse EU’ boven de wet plaatst. Minder dan 1 procent van de bevolking van Europa werd toegestaan om hierover te stemmen. Het is een illusie om te denken dat dit politieke instituut rekening zal houden met de wensen en het belang van de burgers. Niet een van de EU politici die het voor het zeggen hebben, werd op democratische wijze gekozen en de ambtenaren zijn boven de wet gesteld. Daarom is het een illusie om te denken dat dit instituut ooit zal luisteren naar de wensen van de burgers of handelen in hun belang.

De Goddelijke Mens en de Nieuwe Tijd 
Er breekt op 21 december a.s. een Nieuwe Era of tijdvak aan, of wellicht zijn we op weg naar een Tijdloze samenleving. Wat hebben we nu eigenlijk gedaan met al die kennis, informatie en wijsheid die de afgelopen jaren tot ons is gekomen? Maakt iemand zich nog druk om wat er overgeleverd en geschreven is? Zijn we er klaar voor en willen we eigenlijk wel verandering?

Het relikwie van Bir-Hooker 
De Zwitserse onderzoeker Gregor Spörri komt bij toeval in contact met een nazaat van een eeuwenoud geslacht van Egyptische grafrovers. Hij krijgt een bewijs te zien waaruit hij de conclusie trekt dat er wezens van 5 tot 6 meter bestaan moeten hebben. Verder krijgt hij te horen dat er onderin de grote piramide verborgen kamers zijn, waar zich reusachtige, lege graven bevinden. Voldoende ingrediënten voor een spannend avontuur.

De eerste en tweede ring magie
Erkend als de leidende Ziener en Mysticus van onze tijd, is Almine een begenadigd leraar en spreker. Ze heeft een grote internationale faam verworven terwijl ze de wereld rondreist en haar bekrachtigende levensveranderende boodschappen aflevert. Ze is een uitzonderlijk auteur en vele van haar boeken zijn in meerdere talen vertaald. Haar online cursussen gaan van mystiek en zelf-meesterschap tot sjamanisme en vernieuwende alchemie. Veel van Almine’s informatie is afkomstig vanuit haar gerenommeerde gave als vertaler van oude archieven.

The Dark Night Rises 
De nieuwe Batman film komt overeen met onze huidige maatschappij: de krachten van chaos, geweld en strijd barsten los. Hebben we de moed om voor beschaving te kiezen, zoals de Amerikaanse moraal van de film ons uiteindelijk voorhoudt? Maar als de film al niet meer helemaal zuiver het verschil tussen Goed en Kwaad weet dan wordt het lastig kiezen. Zelfs Batman twijfelt in de film aan zijn motieven; doet-ie het uit eigenbelang, om te laten zien dat-ie het nog kan of om zijn eigen onverwerkte verleden te verhalen op een ander? Batman of bad man? Angel or demon?

Vader Aarde 
In 1992 is Olof Smit door een aantal genezers benaderd om als intermediair een brug te slaan tussen de Afrikaanse traditionele geneeswijze en de Westerse reguliere geneeskunde. In zijn optiek zou zo een ontdekkingstocht maandenlang gaan duren maar in werkelijkheid werd het een twaalf jaar lange diep Afrikaanse cultuur ervaring. Met groeiende verbijstering leerde hij de onbegrensde mogelijkheden van de groene dingen in het bos. Wat de westerse mens bomen en planten noemt, is voor de traditionele genezers een diversiteit aan medicinale antwoorden op fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten of ziektebeelden.

Het einde van Nederland (III): De stille revolutie
Nederland lijkt haar rol als gidsland van Europa te gaan verliezen. Deze artikelen-serie toont de ontwikkeling van een open naar gesloten samenleving; van Nederland als soevereine constitutionele monarchie met relatieve vrijheden, naar een natie waarin een alles controlerend (technocratisch) fascisme steeds duidelijker vormen lijkt aan te nemen. Het is het einde van Nederland zoals we het kenden.

Armstrong neemt geheimen mee in zijn graf 
Neil Armstrong zette volgens de officiële geschiedenis de eerste voetafdruk op de maan. Naar aanleiding van het overlijden van Neil Armstrong op 25 augustus 2012 op de leeftijd van 82 jaar, staan we stil bij verschillende theorieën die een ander licht laten schijnen op de maanlandingen. Misschien ging het toch anders dan we officieel gehoord hebben. Welke geheimen heeft Armstrong mee het graf ingenomen…?

Water: De belangrijkste voeding voor het lichaam 
Ons lichaam is uitgedroogd en niemand schijnt er last van te hebben. Dat klinkt alsof er ergens een oorlog aan de gang is en niemand gaat er heen. Maar deze ‘oorlog’ veroorzaakt wel degelijk schade. Een aantal alledaagse klachten en pijn[tjes] die velen zullen herkennen, maar niet aanmerken als een tekort aan water. Terwijl het dat wel is!

De nieuwe levensenergie van onze aarde
We staan aan de vooravond van immense veranderingen op onze aarde. De wereldwijde veranderingen die momenteel plaatsvinden, in een steeds sneller tempo, wijzen hierop. Veranderingen die voorheen voor onmogelijk werden gehouden. Op meerdere gebieden zijn deze veranderingen zichtbaar. Zowel politiek, financieel, als ecologisch. De impact op ons dagelijks leven is duidelijk aanwezig en wordt met de dag groter.

Rode Bloemen olie
Rode Bloemen olie wordt uitwendig gebruikt om spierpijn te behandelen en wonden sneller te laten genezen. In studies bleek het sterker te werken bij acute pijn dan bij chronische pijn. De effectiviteit is waarschijnlijk geheel te danken aan de tegenreactie die het lichaam produceert op deze stof. Dus eigenlijk is het genezende effect een vorm van het tegengaan van irritatie.

En Verder…
Colofon
Maya-Astrologie
Boekenkatern